blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da 3 kişinin öldüğü heyelan faciasına 1 gözaltı

Samsun’da baba ve 2 kızının hayatını kaybettiği, annenin ise yaralı olarak kurtarıldığı heyelan faciasında iş yeri sahibi gözaltına alındı.
Olay, saat 23.20’de Canik ilçesi Toptepe Mahallesi’nde Lovelet AVM yanındaki Opet akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Dağdan kopan toprak ve kaya modülleri akaryakıt istasyonunun oto yıkama kısmına düştü. Burada aracını yıkayan 4 kişilik Kaya ailesi göçük altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda arama-kurtarma ve sıhhat takımı sevk edildi. Yapılan çalışmalar sonucu anne Çiğdem Kaya yaralı olarak göçükten kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. İş makinelerinin dayanağıyla yapılan çalışmalarda kayalar kaldırıldığında; evvel araca, sonra da baba Adem Kaya (36) ile çocukları Açelya (5) ve Alya Kaya’nın (7) cansız vücutlarına ulaşıldı. Olayın akabinde akaryakıt istasyonu müdürü K.Y. (62) "taksirle vefata sebebiyet vermek" cürmünden gözaltına alındı.
Lovelet AVM 8 Haziran 2012 tarihinde açılmış, 4 Temmuz 2012’de de bölgede sel felaketi yaşanmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Aralık, 2025 15:06 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da Kar Yağışı Durdu, Esnafın Mücadelesi Başladı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 3 gün süren kar yağışının ardından sanayi sitesindeki esnaflar iş yerlerinin önünde biriken karları temizlemek için çalışma başlattı.

İlçede etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Safranbolu Sanayi Sitesi'nde birçok iş yerinin önü karla kaplandı.

Yağışın durmasının ardından sabah saatlerinde dükkanlarını açan esnaflar, küreklerle kar temizliği yaptı.
Sanayi sitesinde araç ve yaya ulaşımının aksamaması için kendi imkanlarıyla temizlik yapan esnaflar kar ağırlığının arttığı çatılarda da çalışma başlattı.

Öte yandan bir esnaf da kar altında kalan ve buz tutan aracının kapısını pürmüz yardımıyla açarken, karla kaplı çatısının çökmemesi için forkliftle destek verdi.

Esnaflar dükkanlarına girmekte zorlandıklarını belirterek kendi imkanlarıyla kar küreme çalışması yaptıklarını ifade ettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin