Rize’de yaylarda dolu yağışı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İftara son --:--
rizede yaylarda dolu yagisi Dq5M1D8g
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Eylül, 2025 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Rize’de yaylarda dolu yağışı

Rize’de hava sıcaklıklarının düşmeye başlaması ile kıyı kısmında yağmur yağışı görülürken, yüksek bölümlerde yer yer dolu yağışı görüldü.

Doğu Karadeniz Yaylaları’nda artık yaz bitip sonbahar tesirini göstermeye başladı. Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı 2040 rakımdaki Hazindak Yaylası’nda yaşayan yaylacılar sabaha dolu yağışı ile uyandı. Yaylalarının beyaza büründüğünü gören yaylacılar dolu yağışından olumsuz etkilenmemek için bir mühlet meskenlerinden çıkamadı. O anlar ise bir yaylacının cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
suruculere kar surprizi pT6tTw3h
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Sürücülere kar sürprizi

Türkiye’nin en önemli karayolu geçişi olan Bolu Dağı’nda Ramazan Bayramı kar yağışı ve sis ile başladı. Bolu Dağı’nın kar yağışı ve sis etkili oluyor.

Avrupa’yı Anadolu’ya bağlayan en önemli karayolu geçişi olan D-100 karayolu Bolu Dağı’nda Ramazan Bayramı yağan kar ve sis ile başladı. Gece saatlerinde başlayan kar yağışı her yeri beyaz örtü ile kapladı. Kar yağışı ile birlikte oluşan sis ise görüş mesafesinin yer yer 10 metreye kadar düşmesine neden oldu.

Karayolları ekipleri kar yağışında trafiğin olumsuz etkilenmemesi için kar küreme araçlarıyla yol boyunca devriye yaparken diğer taraftan sis nedeniyle yol kenarında bulunan sis lambaları da yakılarak sürücülerin dikkatli olması sağlanıyor.

Yetkililer, sürücülerin trafik kurallarına ve hız limitlerine uyması konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin