Rize’de kaza yapan 2 araç takla attı; o anlar güvenlik kamerasına yansıdı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İmsaka son --:--
rizede kaza yapan 2 arac takla atti o anlar guvenlik kamerasina yansidi SBet4zdG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mart, 2025 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Rize’de kaza yapan 2 araç takla attı; o anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Rize’nin Pazar ilçesinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 2 araç takla attı. 2 şoförün yaralandığı kaza anı anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza Pazar ilçesi Karadeniz Kıyı Yolu üzerinde bugün 08.58 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Artvin istikametinden Rize istikametine seyir eden B.E. yönetimindeki 34 AAH 93 plakalı araç ile M.G. yönetimindeki 53 ACA 807 plakalı araç çarpışarak orta refüje çıktı. Aydınlatma direğine çarptıktan sonra takla atarak karşı şeride geçen araçların şoförleri yaralandı. Kaza anı ise anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralı şoförlerin tedavilerinin sürdüğü öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
baru ile turkiye is bankasi arasinda maas promosyon protokolu imzalandi fd48MZMQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

BARÜ ile Türkiye İş Bankası arasında maaş promosyon protokolü imzalandı

Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Türkiye İş Bankası arasında maaş ve bankacılık hizmetlerini kapsayan protokol imzalandı.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Türkiye İş Bankası arasında akademik ve idari personele yönelik 3 yıllık banka maaş promosyon protokolü imzalandı. Protokol imza töreni Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Yapılan anlaşma kapsamında 96 bin TL nakit ödeme ile bin TL tutarında puan, daha önceden belirlenen tarihler arasında BARÜ akademik ve idari personelinin hesaplarına yatırılacak.

Promosyon ödemesinden yararlanmak istemeyen personel için alternatif bir seçenek de sunuldu. Buna göre ilgili personel, 525 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkânından faydalanabilecek.

Protokol hakkında değerlendirmelerde bulunan BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya sürecin şeffaflıkla yürütüldüğünü belirterek “İnsan kaynağımızın yapılacak promosyon anlaşmasından mutlu bir sonuç alması Bartın Üniversitesi olarak en büyük önceliğimizdi. Çıkılan ihaleden güzel bir sonuç aldığımızı ifade edebilirim. Yapılan protokolün BARÜ ailesine hayırlı olmasını diliyor, destekleri için İş Bankası’ına teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin