Ovacık Devlet Hastanesi İnşaatı Yeniden Başlıyor - Karabük Haber Postası
677bb9aaa63dd
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
06 Ocak, 2025 14:08 tarihinde yayınlandı
0
0

Ovacık Devlet Hastanesi İnşaatı Yeniden Başlıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, CHP’nin yürüttüğü etkili muhalefet sayesinde önemli bir sorunun daha çözüme kavuştuğunu açıkladı.

Yaşar, Karabük Milletvekili Cevdet Akay’ın yoğun çabaları sonucunda, yıllardır atıl durumda kalan Ovacık Devlet Hastanesi inşaatının yeniden başlayacağını duyurdu.

Yaşar yaptığı açıklamada; “Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Milletvekilimiz Cevdet Akay kentimizin yaralarına merhem olmaya devam ediyor. Milletvekili seçildiği ilk gündem bu yana yaptığı etkili muhalefet sayesinde kentimizin birçok kanayan yarası ülke gündemine oturmuş, sorunların çözümü için de iktidara gerekli adımlar attırılmıştır.

2020 yılında yapımına başlanan Ovacık Devlet Hastanesi’nin temeli atıldıktan sonra inşaat yapım çalışmaları durdurulmuştur. Bu durum Ovacık ilçemiz için kanayan bir yara haline gelmiştir. Ovacıklı hemşehrilerimizin hastane talebini defalarca dile getiren ve Sağlık Bakanlarına ileten Milletvekilimiz Cevdet Akay’ın uğraşları sonuç verdi ve Ovacık Devlet Hastanesi’nin yapımı için ikmal ihalesine çıkıldı. İhale tamamlandı ve hastanenin inşaatı için çalışmalar yakında yeniden başlayacak. Ovacıklı hemşehrilerimiz 500 günün sonunda hastanesine kavuşacaktır. Emeği geçen herkese Ovacıklı hemşehrilerimiz ve kentimiz adına teşekkür ederiz. CHP olarak, milletvekilimiz Cevdet Akay’ın öncülüğünde etkili muhalefetimize devam edecek, partimizin çözüm odaklı politikalarıyla kentimizin sorunlarının çözümü için canhıraş çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bartinda 2 otomobil kafa kafaya carpisti iz3cQgeZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın’da 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı

Bartın’da anayolda seyir eden araç ile tali yoldan çıkan araç kafa kafaya çarpıştı. O anlar araç kamerasına yansırken, sürücülerden birinin ehliyeti bulunmadığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, sürücüsü ve plakası açıklanmayan ve Kozcağız’dan Bartın istikametine seyir eden bir araç, tali yoldan çıkan otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. O anlar araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, her iki araçta maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Tali yaldan çıkan aracın ismi açıklanmayan sürücüsünün ehliyeti bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin