Otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü hastanede öldü - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Eylül, 2024 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü hastanede öldü

Zonguldak’ta bir otomobil sürücüsünün çarptığı motosikletin sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, Zonguldak-Ereğli kara yolu Delihakkı rampası mevkisinde yaşandı. B.T., idaresindeki 67 UE 933 plakalı aracıyla Zonguldak istikametine seyir halindeyken Erdem Aydın (42) idaresindeki 67 AEN 849 plakalı motosiklete çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kontrolünü kaybeden Aydın, savrularak yere düştü. Ağır yaralanan Aydın için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Aydın, kaldırıldığı Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Trafik ekipleri otomobil sürücüsünü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürürken kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
saanay
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
03 Nisan, 2026 10:34 tarihinde yayınlandı
0
0

Keskinkılıç’tan 3 Nisan ve KARDEMİR Mesajı

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, 3 Nisan Sanayi Günü ve KARDEMİR’in kuruluşunun 89. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Keskinkılıç, 3 Nisan 1937’nin yalnızca bir fabrikanın temellerinin atıldığı gün olmadığını, Türkiye’nin iktisadi bağımsızlık yolunda attığı önemli adımlardan biri olduğunu belirtti.

KARDEMİR’in “fabrika yapan fabrika” unvanıyla Türk sanayi tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Keskinkılıç, bu sürecin Cumhuriyet’in sanayi hamlesinin başlangıcı olduğunu ifade etti.

Karabük’ün küçük bir yerleşimden sanayinin merkezlerinden biri haline geldiğini dile getiren Keskinkılıç, kentin işçisi, mühendisi ve sanayicisiyle Türkiye’nin üretim gücünü temsil ettiğini kaydetti.

3 Nisan’ın emeğin ve alın terinin günü olduğuna dikkat çeken Keskinkılıç, sanayiye katkı sunan tüm çalışanların bu özel gününü kutladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin