blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Okuldan atılan öğrenci okula gelip nöbetçi öğretmene saldırarak hastanelik etti

Samsun’da daha evvel tıpkı okulda öğrenciyi bıçaklayan ve okuldan atılan öğrenci, yanında arkadaşı ile üzerlerinde bıçakla okula gidip nöbetçi öğretmene saldırarak hastanelik etti. Kanlar içinde kalan öğretmen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesi Atatürk Teknik ve Mesleksel Anadolu Lisesi’nin koridorunda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, daha evvel tıpkı okulda öğrenciyi bıçakladığı ve okuldan atıldığı öğrenilen M.C., yanına arkadaşı A.E.K.’yi de alarak atıldığı okula gitti. Üzerlerinde bıçak bulunan 2 kişi evvel okulun tuvaletinde saklandı. Öğrenciler nöbetçi öğretmen Umut Deniz Mert’e(52) tuvalette yabancı 2 kişinin saklandığını söyledi. Öğretmen Umut Deniz Mert, okulun koridorunda karşılaştığı şahısları öğrencilere ziyan vermemeleri için okulun dışına çıkmaları konusunda uyardı. Öğretmene saldıran M.C. ve A.E.K., okulun bahçesine kaçtı. Burada da bıçak çektikleri ileri sürülen saldırganlar kaçarak kayıplara karıştı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan öğretmen Umut Mert Deniz, tedavi altına alındı. Yaralı öğretmen, saldırganları öğrencilere zarar vermemeleri için okuldan dışarı çıkarmak isterken kendisine saldırdıklarını söyledi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Uyuşturucu hapla ilgili gözaltına alınan şahıs tutuklandı

Samsun’da uyuşturucu hapla ilgili jandarma tarafından gözaltına alınan bir kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Samsun’un Tekkeköy ilçesinde jandarma gruplarının uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yaptığı çalışma sonucu iki şahsın üzerlerinde ve adreslerinde uyuşturucu bulundurduğu tespit edildi.
Samsun Vilayet Jandarma Komutanlığı gruplarınca şüphelilerin işyeri ve ikametlerinde yapılan aramalarda 2 bin 460 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Olayla ilgili Y.D.(38) gözaltına alınarak bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye tabir veren Y.D., tutuklanarak Samsun T tipi kapalı cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin