karabuk
İmsak 06:02
Güneş 07:27
Öğle 13:08
İkindi 16:08
Akşam 18:39
Yatsı 19:59
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
04 Şubat, 2020 11:27 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Okul Sporları Gençler-B Basketbol Grup müsabakaları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünün düzenlediği, Okul Sporları 2019-2020 yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Gençler-B Basketbol Grup müsabakaları başladı. Karabük Merkez Spor Salonu'nda gerçekleştirilen açılış seremonisi saygı duruşu ve istiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Açılışta konuşan Karabük Valisi Fuat Gürel, son yıllarda Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı yatırımlarla sportif alt yapının güçlendiğini söyledi. Gençlerin sporla daha fazla ilgilenmesini ve spor yapmaları ile ilgili çok güzel çalışmalar yapıldığını aktaran Gürel, "Özellikle her ilde sayıları üç, beş belki daha fazla spor salonu, yüzme havuzları, çok amaçlı salonlar ve açık spor tesisleri yapıldı ve hizmetinize sunuldu. Özellikle gençlerimizin dikkatini çeken onları farklı alanlara kaydıran bir kısım uyarıcılar ve kötü alışkanlıklar mevcut. Gençlerimizin sporla buluşmasını özellikle arzu ediyoruz. Gençlerimiz ne kadar spor yaparsa, ne kadar sporla ilgilenirse bir o kadar kötü alışkanlıklardan uzaklaşmış olurlar. Zamanımızın bir kısım hastalıkları var, hepimizde cep telefonu, bilgisayar, internet ve benzeri sayabileceğimiz, dikkatinizi dağıtan unsurlar var. Bunlardan ne kadar uzak durur, sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetler ile uğraşırsanız bir o kadar kendinizi iyi yetiştirmiş olarak geleceğe hazırlamış olursunuz. Devletimiz bu manada şükürler olsun ki, gençlerimizi yetiştirmek adına ne gerekiyorsa yapıyor. Öğretmenlerimize, Gençlik Spor Müdürlüklerimize, Milli Eğitim Müdürlüklerimize bu anlamda büyük görevler düşüyor. Öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz ve antrenörlerimiz öğrencilerimizi yetiştirmeye çalışıyorlar" dedi. Türkiye'nin 8 şehrinden genlerin Karabük'e geldiğini ifade eden Gürel, "İnşallah güzel bir şekilde maçlarınızı yapacaksınız, kardeşçe, birlik ve beraberlik içerisinde birbirinizi üzmeden, birbirinize zarar vermeden maçlarını yapacaksınız. Burada asıl olan spor yapabilmek, tabii ki birileri kazanacak, birileri kaybedecek ama önemli olan sizin spor yapabilmeniz, fiziki alt yapınızı geliştirebilmeniz. Biz inanıyoruz ki, sizler kendinizi iyi yetiştirirseniz öğretmenlerinizin ve antrenörlerinizin öğütleri doğrultusunda kendinizi yetiştirirseniz dünyada kazanamayacağınız müsabaka yok. Dünyadaki tüm ödülleri alacak altyapınız mevcut ve siz Türk gençliği olarak bunu yapacak kapasitedesiniz. İnşallah bizler sizlerin başarıları ile övüneceğiz, bunların haberlerini duymuş olacağız. Turnuvanın hayırlı olmasını diliyorum, kazasız belasız iyi bir şekilde sonuçlanmasını arzu ediyorum" diye konuştu. 03-06 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek basketbol grup müsabakalarında Karabük, Kastamonu, Çorum, Zonguldak, Yozgat, Ankara, İstanbul ve Kocaeli erkek ve kız basketbol takımları mücadele edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Şubat, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ovit Dağı’nda kar yağışı etkili oluyor

Rize’nin İkizdere ilçesinde 2640 rakımlı Ovit Dağı’nda kar yağışı etkili oluyor.
Hafta sonu hava sıcaklıklarının düşmesi ile Rize’nin yüksek kesimlerinde kar etkili oldu. İkizdere ilçesine bağlı 2640 rakımlı Ovit Dağı’nda akşam saatlerinde kar yağışı başladı. Kar aralıksız devam ederken, Karayolları’na bağlı ekipler ulaşımın aksamaması için kar küreme çalışmalarını sürdürdü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre kar kalınlığı Güneysu ilçesine bağlı Handüzü Yaylası’nda 130 santimetre, İkizdere ilçesine bağlı Çağrankaya Yaylası’nda 113, Çamlıhemşin ilçesine bağlı Palovit Yaylası’nda 113 santimetreye ulaştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin