Karabük Postası tarafından
01 Haziran, 2023 15:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Öğrencilere LGS Öncesi Moral Kahvaltısı

Eflani Kaymakamlığı tarafından 4 Haziran Pazar günü yapılacak olan Liseye Geçiş Sınavı (LGS) öncesi sınava girecek olan öğrenciler için moral amaçlı kahvaltı programı düzenlendi. LGS sınavı için Şehit Alişen Korkut Ortaokulu ve Barış Efe İmam Hatip Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerine moral ve motivasyon sağlamak amacıyla düzenlenen kahvaltı programı  Öğretmenevinde gerçekleştirildi. Kahvaltı programında konuşan Eflani Kaymakamı Gizem Tokur , "Sizi, hayatın yeni bir safhasına taşıyacak bu sınav elbette önemlidir. Aldığınız sonuç ne olursa olsun, önünüzde uzun bir hayat var. Bu düşüncelerle sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan geleceğimizin teminatı olan siz kıymetli öğrencilerimize başarılar diliyorum"  dedi Programa Kaymakamı Gizem Tokur'un yanı sıra; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelebi, Şube Müdürleri, Öğretmen ve Öğrenciler katıldılar. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kentin önemli ticaret ve sosyal akslarından biri olan Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Çetinkaya, esnafın talep ve beklentilerini dinleyerek yürütülen belediye çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret kapsamında vatandaşlarla da sohbet eden Çetinkaya, günlük yaşama ilişkin görüş ve önerileri dinleyerek taleplerin ilgili birimlerce değerlendirilmesi için not alınmasını sağladı.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özkan Çetinkaya, şehir yönetiminde sahada olmayı ve istişare kültürünü esas aldıklarını belirterek, "Karabük’te hizmet anlayışımızın merkezinde hemşehrilerimiz yer alıyor. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız her geri bildirim, şehrimizin geleceğine dair attığımız adımlarda yol gösterici oluyor. Daha düzenli ve daha yaşanabilir bir Karabük için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.
Başkan Çetinkaya, kamuoyunda yer alan bazı iddialara da açıklık getirerek Ankara Caddesi’ne ilişkin "yıkım" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Ankara Caddesi için bir planlama sürecinin yürütüleceğini ancak herhangi bir yıkımın söz konusu olmadığını ifade eden Çetinkaya, Cumapazarı mevkiinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını, sürecin vatandaşların hakları gözetilerek ve istişare içerisinde yürütüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin