Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Temmuz, 2024 16:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kaza yapan otomobil alev aldı: 1 yaralı

Bolu’da tali yoldan önüne çıkan araca çarpmamak için manevra yapan otomobil, tarlaya uçtu. Meydana gelen kazada sürücü yaralanırken, otomobil alev aldı.
Olay sabah saatlerinde Yazıören köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Eray C. yönetimindeki Gökçesu Belediyesi’ne ait 14 GB 175 resmi plakalı otomobil ana yola aniden çıkan bir araca çarpmamak için buğday ekili tarlaya uçtu.
Gökçesu Belediyesi çalışanı sürücü Eray Cırıkoğlu bölgeden geçen vatandaşlar tarafından yaralı olarak otomobilden çıkartıldı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yaralı Eray C. hastaneye kaldırıldı.

Otomobil yandı
Kaza yapan otomobili olay yerinden kaldırmak için bölgeye kurtarıcı çağrıldı. Kaza yapan otomobil çekiciye yüklendiği sırada motor kısmından alev alev yanmaya başladı. Olay yerinde bulunan jandarma ekipleri hemen yangın tüpleri ile yanan otomobile müdahale ederek yangını söndürdüler.
O anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Geleceğin sağlıkçıları diplomalarını aldı

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sıhhat Bilimleri Fakültesi’nde eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, 2024-2025 akademik yılı mezuniyet merasimiyle diplomalarını aldı.
Üniversitenin 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu’nda düzenlenen merasimde, Hemşirelik, Ebelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ile Çocuk Gelişimi kısımlarından mezun olan öğrenciler mezuniyet coşkusunu yaşadı.
Törene, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz, Sıhhat Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Müslüm Kuzu, akademik ve idari işçi ile öğrenciler ve aileleri katıldı.
Rektör Yardımcısı Solmaz, merasimde yaptığı konuşmada, mezuniyetin yalnızca bir merasim olmadığını belirterek, "Bu yalnızca bir mezuniyet merasimi değil; sıhhate, beşere ve geleceğe yapılan stratejik bir yatırımdır." dedi.
Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Müslüm Kuzu ise mezunların bilgi birikimlerine ve mesleksel sorumluluklarına dikkat çekerek, "Bugün buradan ayrılırken sadece bir diplomaya değil, büyük bir sorumluluğa da sahip oluyorsunuz. Her şartta topluma karşı vicdani ve mesleksel vazifenizi yerine getireceğinize inanıyoruz. Artık sizler üniversitemizin dış paydaşlarısınız." tabirlerini kullandı.
Törende dereceye giren öğrencilere muvaffakiyet dokümanları takdim edildi. Sağlık Bilimleri Fakültesi birincisi ve Karabük Üniversitesi ikincisi olan Ebelik Kısmı öğrencisi Nida Kurban, mezuniyet konuşmasında ebelik mesleğinin kıymetine değinerek, "Bir ebe olarak hayatın başlangıcına tanıklık etmek sözlerle tanım edilemeyecek kadar değerli bir sorumluluktur." diye konuştu.
Fakülte ikincisi Hemşirelik Kısmından Edanur Ayşe Çelik, üçüncüsü ise Ebelik Kısmından Şevval Bal oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin