Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Eylül, 2020 12:37 tarihinde yayınlandı
0

Kaymakam Bütün Ehliyet bilgilerini kimliğine yükletti

İçişleri Bakanlığının yeni hizmeti olan ehliyet bilgilerinin kimlik kartlarına yüklenmesi 21 Eylül itibariyle resmen başladı. Nüfus Müdürlüklerinden randevu alan vatandaşlar, işlemlerini yaptırarak ehliyet taşımaktan kurtuluyorlar.

Eskipazar Kaymakamı Emrah Bütün, İçişleri Bakanlığının Hayat Kimliğinle Kolay Projesi kapsamında kimlik kartına sürücü belgesini yükleme işlemini gerçekleştirdi. Sürücü belgesi ile kimlik kartını birleştirme işlemi için Eskipazar İlçe Nüfus Müdürlüğünü ziyaret eden Kaymakam Emrah Bütün,  görevli personelin yönlendirmeleri doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirdi.

Eskipazar Kaymakamı Emrah Bütün, İçişleri Bakanlığının vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayacak bir projeyi hayata geçirdiğini belirterek, ehliyet sahibi vatandaşlar başvuruda bulunarak Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartlarına ehliyet bilgilerini işletebildiklerini, ehliyet bilgilerini kimlik kartlarına yüklemek isteyen vatandaşların Nüfus Müdürlükleri’nden randevu alarak kendilerine belirtilen saatte ilgili yerde işlemlerini çok kısa bir sürede yapabileceklerini söyledi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
Karabuk Belediyemiz tarafindan duzenlenen Kultur Turlari kapsaminda sehrimizin emektari kiymetl
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
10 Haziran, 2026 10:01 tarihinde yayınlandı
0

Karabüklü Emekliler Şehitler diyarına gitti

Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Turları kapsamında, Karabüklü emekliler şanlı tarihin yazıldığı topraklar olan Çanakkale’ye uğurlandı. Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şubesi üyelerinden oluşan 200 kişilik kafile, Cuma Pazarı’nda düzenlenen programla yola çıktı.

Karabük Belediyesi’nin sosyal ve kültürel faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen gezi programına katılan emekliler, Çanakkale’nin tarihi ve manevi atmosferini yakından görme fırsatı bulacak. Tarihin dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Savaşları’nın yaşandığı alanları ziyaret edecek olan vatandaşlar, şehitlikleri ve önemli tarihi mekanları gezecek.

Uğurlama programına katılan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, emeklilerle  sohbet ederek hayırlı yolculuklar diledi. Belediye olarak toplumun her kesimine yönelik çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Çetinkaya, kültür turlarının vatandaşların sosyal yaşamına önemli katkılar sunduğunu belirtti.

Başkan Çetinkaya yaptığı açıklamada, “Kıymetli büyüklerimizin yolları açık olsun. Selametle gidip sağ salim dönmelerini temenni ediyorum. Tarihimizin en önemli destanlarından birinin yazıldığı Çanakkale’yi yerinde görmeleri, o manevi atmosferi yaşamaları bizler için son derece kıymetlidir. Tüm katılımcılarımıza keyifli ve verimli bir gezi diliyorum” dedi.

Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut da organizasyona sağladığı destek nedeniyle Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya teşekkür etti. Bulut, emeklilerin bu tür kültürel faaliyetlerle hem sosyal hayatın içinde yer aldığını hem de ülkenin tarihi ve kültürel değerlerini yakından tanıma fırsatı bulduğunu belirterek, “Üyelerimiz adına Karabük Belediyemize ve Belediye Başkanımız Sayın Özkan Çetinkaya’ya teşekkür ediyoruz. Emeklilerimizin büyük bir heyecanla beklediği bu gezi, katılımcılarımız için unutulmaz  olacak” ifadelerini kullandı.

Emekliler, Çanakkale ziyaretinin ardından belirlenen program kapsamında Karabük’e geri dönecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin