Karabük Postası tarafından
08 Ekim, 2019 11:27 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kardemir Karabükspor’da, İsmail Demirci ile yollar ayrıldı

Kardemir Karabükspor 54 haftadır galibiyet alamadı TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Teknik Direktör İsmail Demirci ile yollarını ayırdı. TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kardemir Karabükspor, beklenen performansı gösteremeyen Teknik Direktör İsmail Demirci ve ekibi ile yollarını ayırdı. Hem ekonomik hem de sportif açıdan zor günler geçiren Karabükspor, Demirci ile sözleşmesini karşılıklı feshederek, yeni teknik adam arayışlarına başladı. 54 HAFTADIR GALİBİYET YÜZÜ GÖREMEDİ Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları'nda (KARDEMİR) çalışan işçiler tarafından 1969 yılında kurulan ve çıktığı Süper Lig’de bir zamanlar rakiplerinin korkulu rüyası olan Kardemir Karabükspor, 54 haftadır galibiyet yüzü göremedi. En son galibiyetini Süper Lig’de mücadele ettiği 2017-2018 sezonunun 20. haftasında Alanyaspor karşısında alan Kardemir Karabükspor geçen sezon mücadele ettiği TFF 1. Lig’de oynadığı 34 haftada galibiyet alamadı. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta kötü gidişattan kurtulmak isteyen ve takımın başına İsmail Demirci’yi getiren Kardemir Karabükspor 6 haftadır aldığı mağlubiyetlerle günden güne erimeye devam ediyor. Haftalardır 3 puan hasreti yaşayan ve sürekli teknik adam değişikliğine giden kırmızı-mavili takımın aldığı kötü sonuçlar Demirci ile de yolların ayrılmasına neden oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
11 Mayıs, 2025 14:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Berberler ve Kuaförler Festivalde Buluştu

Karabük’te bu yıl ilk kez düzenlenen “Berberler ve Kuaförler Festivali” büyük bir coşkuyla kutlandı.

Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı’nın girişimleriyle 11 Mayıs’ın “Berberler ve Kuaförler Günü” olarak ilan edilmesi vesilesiyle hayata geçirilen etkinlik, hem meslek mensuplarını hem de Karabük halkını bir araya getirdi.

Festivalin açılışı, şehrin en işlek noktalarından biri olan Kemal Güneş Caddesi’nde gerçekleşti. Mehteran takımı eşliğinde yapılan görkemli kortej yürüyüşü ile başlayan etkinlik, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Caddedeki stantlarda berberler ve kuaförler, saç kesimi, saç tasarımı, sakal tıraşı ve makyaj uygulamaları gibi alanlardaki yeteneklerini canlı performanslarla sergiledi.

Günün en dikkat çeken etkinliklerinden biri ise gelinlik defilesi oldu. Genç kızların sahne aldığı defilede, kuaförlerin saç ve makyaj tasarımları göz kamaştırdı. Gelinlik defilesi vatandaşlar tarafından ilgiyle izlenirken, katılımcılardan tam not aldı.

Festival, akşam saatlerinde Kanyon Düğün Salonu’nda düzenlenen yemek programı ile devam etti. Yemeğe, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç başta olmak üzere, birliğe bağlı odaların başkanları, berber ve kuaför esnafı ile çok sayıda davetli katıldı. Programda konuşan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık,

meslektaşlarının birlik ve beraberliğini pekiştiren bu tür organizasyonların gelenekselleşmesini istediklerini belirtti.

Festivalin kapanışı ise 100. Yıl Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Burada düzenlenen etkinliklerde kuaförlük ve berberlik mesleğinin geçmişten günümüze geçirdiği değişim görsel sunumlarla anlatılırken, genç meslek erbapları da sahneye çıkarak hünerlerini sergiledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.