Karabük Postası tarafından
17 Nisan, 2019 14:13 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KARDEMİR 300 milyon lira kar dağıtacak. 

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) AŞ, hissedarlarına 300 milyon lira kar dağıtacak. KARDEMİR AŞ’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, geçen yılın net karının 814 milyon 259 bin 158 lira olduğu ve bunun 300 milyonunu Borsada işlem gören KARDEMİR A-B ve D gurubu hissedarlarına kar olarak dağıtılacağını belirtti. Açıklamada, ayrıca, " Ödemeler 2 eşit taksitte ödenecek. İlki 28 Haziran 2019, ikincisi ise 29 Kasım 2019 tarihlerinde olmak üzere 300 milyon lira kar payı olarak dağıtılacak" denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Temmuz, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Belediye başkanı ile görüşmek isteyen kişi çatıya çıktı

Bartın’da belediye başkanı ve vali ile görüşmek istediğini söyleyerek kafenin çatısına çıkan bir kişi, intihar teşebbüsünde bulundu. Şahıs, polis takımlarının uzun uğraşları sonucunda ikna edildi.
Bartın Yalı mevkiindeki bir kafenin çatısına çıkan şahıs, belediye başkanı ile görüşmek istediğini söyledi. Görüşmeden çatıdan inmeyeceğini söyleyen şahsı polis uzun uğraşlar sonucu ikna etti. Bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sıhhat grupları sevk edildi. Olay yerinde şahsı ikna etmeye çalışan takımlar, öbür taraftan da bölgede güvenlik tedbiri aldı. Gruplar, etrafta toplanan kalabalığı da uzaklaştırmaya çalıştı.
Polis takımlarının uzun uğraşları sonucu çatıdan indirilen şahsın, evvel hastaneye akabinde da tabiri alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin