Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü atleti Beyzanur Akkuş, İtalya’nın Caorle kentinde düzenlenen U20 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazandı.
Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün başarılı güreşçisi Beyzanur Akkuş, İtalya’nın Caorle kentinde düzenlenen U20 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda büyük bir muvaffakiyete imza attı. Bayanlar 65 kilo kategorisinde gayret eden Akkuş, finalde Rus rakibi Margarita Salnazarian’ı mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Sporcumuz Beyzanur Akkuş, ülkemize ve kentimize büyük bir memnunluk yaşatmıştır. Bu büyük başarıda emeği geçen antrenörlerimizi, kulüp yöneticilerimizi ve Beyzanur’un ailesini yürekten tebrik ediyoruz. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak, spora ve atlete takviyemizi her vakit sürdürecek, genç yeteneklerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Şampiyon atletimiz Beyzanur Akkuş’u bir defa daha kutluyor, muvaffakiyetlerinin devamını diliyoruz” denildi.


Beyzanur Akkuş, Avrupa şampiyonu oldu
Bolu’da durdurulan kamyondan 10 düzensiz göçmen çıktı: Sürücü tutuklandı
Bolu’da TEM Otoyolu’nda polis ekiplerince durdurulan bir kamyonda 10 düzensiz göçmen yakalanırken, göçmen kaçakçılığı yaptığı belirlenen kamyon sürücüsü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçe yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda dün saat 12.00 sıralarında TEM Otoyolu üzerinde denetim yapan ekipler, durumundan şüphelendikleri bir kamyonu durdurdu. Kamyonda yapılan aramalarda, yasa dışı yollarla ülkeye giriş yaptığı tespit edilen 8’i Afganistan, 1’i Pakistan ve 1’i Bangladeş uyruklu olmak üzere toplam 10 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, kimlik tespitleri ve sağlık kontrollerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilmek üzere muhafaza altına alındı.
Sürücü cezaevine gönderildi
Operasyon kapsamında “Göçmen Kaçakçılığı” yaptığı tespit edilen kamyon şoförü D.C. ise ekipler tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından 16 Mayıs’ta geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen D.C., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

