Rektör Kırışık, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde gazetecilerle bir araya geldi - Karabük Haber Postası
rektor kirisik trabzon gazeteciler cemiyetinde gazetecilerle bir araya geldi 3I7JAw5p
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Temmuz, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Rektör Kırışık, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde gazetecilerle bir araya geldi

Karabük Üniversitesi(KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Sosyalfest’e ait değerlendirmelerde bulundu.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Trabzon Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek burada gazetecilere, Türkiye’nin birinci toplumsal bilimler şenliği olan Sosyalfest’e ait değerli açıklamalar yaptı.

Ziyarette, Karabük Üniversitesi Kurumsal Bağlantı Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Murat Bulut ve Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Abdurrahim Topal da yer aldı.

Sosyalfest’in sırf akademiye değil, toplumsal gelişime de katkı sunan çok taraflı bir tertip olduğunu vurgulayan RektörKırışık, “İlkini Karabük’te gerçekleştirdiğimiz şenliğin, ikincisini bu yıl 3-4 Ekim 2025 tarihlerinde Ankara’da düzenleyeceğiz. 30 yarışın yer aldığı aktiflikte, ülkemizin toplumsal meselelerine yenilikçi tahliller üretecekprojeleri bekliyoruz” tabirlerini kullandı.

Trabzon’daki temaslarıyla ilgilibilgiler verenRektör Kırışık, Trabzon üzere dinamik insan kaynağının olduğu bir kentte gençlerin toplumsal bilimler alanına yönlendirilmesinin değerli bir kazanım olacağını belirtti. Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Trabzon Üniversitesi ile kurumsal iş birliği ve Sosyalfest paydaşlık protokolleri imzalandığını lisana getiren Kırışık, Sosyalfest’in ilerleyen periyotlarda Trabzon’da da düzenlenmesinin gündemde olduğunu tabir etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk idman yurdundan anlamli destek D7jFCvuE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İdman Yurdu’ndan anlamlı destek

Karabük İdman Yurdu, Pazarspor ile oynanan maçın gelirlerinden elde edilen 290 bin lirayı, kanser tedavisi gören bir gencin ailesine teslim etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lig 3.Grup’ta yer alan Karabük İdman Yurdu ligin 29.haftasında iç sahada oynadığı Pazarspor maçı bilet gelirlerinin tamamını annesini dört yıl önce kanserden kaybeden kanser hastası gence bağışladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 12 Nisan 2026’da oynanan karşılaşmanın tüm bilet gelirlerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Karabük’te yaşayan bir gencin tedavi masrafları için bağışlanacağının daha önce kamuoyuyla paylaşıldığı hatırlatıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “12.04.2026 günü Pazarspor ile yaptığımız müsabakada elde edilecek tüm bilet gelirlerlerimizin sosyal sorumluluk projemiz kapsamında Karabük’te yaşayan bir kardeşimizin tedavi masraflarına bağışlayacağımızı siz değerli taraftarlarımızla paylaşmış ve büyük bir hassasiyetle desteğinizi rica etmiştik.

Kulübümüzün şeffaflık ilkeleri gereği; taraftarlarımızdan ve hayırsever hemşehrilerimizden gelen katkıların kulüp hesaplarımızda tam olarak netleşmesi ve kızımızın tedavi sürecinin yoğunluğu nedeniyle ailesinin Ankara’da olması nedeniyle toplanan paranın kendilerine teslimi aşamasında doğal bir süreç yaşanmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.

Toplanan 290.000 TL tutarındaki yardımın tamamı, bugün itibariyle ailenin hesabına güvenle aktarılmış ve dekont kızımızın babası ile paylaşılmıştır. Bu anlamlı süreçte, kardeşimizin yanında olan, duyarlılık gösteren tüm hemşehrilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Karabük İdman Yurdu Spor Kulübü olarak, sporun birleştirici ruhunu iyilikle büyütmeye devam edeceğiz. Evladımıza bir kez daha yürekten acil şifalar diliyoruz” ifadeleri yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin