Karadeniz Ereğli’de midibüs park halindeki cipe çarptı: 2 yaralı - Karabük Haber Postası
karadeniz ereglide midibus park halindeki cipe carpti 2 yarali SceL7VVO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Karadeniz Ereğli’de midibüs park halindeki cipe çarptı: 2 yaralı

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde denetimden çıkan midibüs park halindeki cipe çarptıktan sonra devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere nazaran, Erdoğan A. idaresindeki 67 AEG 962 plakalı midibüs, rampa inerken şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak park halindeki bir cipe çarptı. Çarpmanın tesiriyle savrulan araç devrilerek yan yattı.

Kazada midibüs şoförü Erdoğan A. ile araçta yolcu olarak bulunan Nihal A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Sıhhat grupları, yaralılara birinci müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla hastaneye kaldırdı.

Yaralıların tedavisine başlanırken, devrilen midibüs yaklaşık bir saat süren çalışmaların akabinde olay yerinden kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda 3 puduhepa kadin kultur festivali basladi 885H54F8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da 3. Puduhepa Kadın Kültür Festivali başladı

Çorum’da bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Hitit İmparatorluğu’nun güçlü kadın figürlerinden Puduhepa adına gerçekleştirilen kültür festivali yoğun katılımla başladı. Kortej yürüyüşü ve sahne gösterileriyle devam eden program, katılımcılardan ilgi gördü.

Çorum Belediyesi tarafından organize edilen festival için Hürriyet Meydanı’nda toplanan kadınlar, belediye bandosu eşliğinde Bedesten’e kadar yürüdü. Festivalde sahne alan halk oyunları ekibi, sergilediği gösteriyle izleyicilerden beğeni topladı. Kadınların toplumsal hayattaki yerini anlatan koreografi de katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı. Programda konuşan Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, kadınların kültürü geleceğe taşıyan en önemli unsur olduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin toplumsal farkındalığa katkı sağladığını ifade etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise festivalin daha geniş kapsamlı hale getirildiğini belirterek, “Bu yıl daha neşeli yapıyoruz. Daha fazla etkinlikle yapıyoruz. Allah’ın izni ile kadının gücünü, kadının enerjisini tüm şehre yansıtacağız. Bundan sonra da geleneksel hale gelecek ve devam edecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin