Karabük’te Trafik Kazalarında Artış - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Temmuz, 2015 15:16 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Trafik Kazalarında Artış

Son günlerde Karabük’te yaşanan trafik kazalarında artış gözlenirken, bu kazaların bir çoğunun maddi hasarlı olması tek teselli kaynağı oldu. Son olarak Organize Sanayi Bölgesi ve Safranbolu’da meydana gelen kazada 16 kişi yaralandı
Organize Sanayi Bölgesi ve Safranbolu-Bartın kavşağında meydana gelen trafik kazalarında 16 kişi yaralanırken, araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu.
İlk kaza Karabük Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) meydana gelirken, bu kazada altı kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Olcay Öncü (25) idaresindeki 78 SK 902 plakalı otomobil ile Bayram Öz (33) idaresindeki 78 BA 799 plakalı otomobil OSB içersinde çarpıştı. Kaza otomobil sürücüleri ile Şuayip Çengel (32), Musa Kabadayı (26), Nuri Ayan (46) ve Ömer Öz (62) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulansları ile KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili olarak Jandarma Trafik timleri soruşturma başlattı.
SAFRANBOLU’DA TRAFİK KAZASI: 10 YARALI
Safranbolu ilçesinde ise iki otomobilin çarpışması sonucu ikisi bebek, toplam 10 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre Safranbolu – Bartın kavşağında meydana gelen kazada, Safranbolu istikametine gitmekte olan Nevzat Hızlıca idaresindeki 78 BE 820 plakalı otomobil ile Bartın istikametinden kavşağa giren Yasin Türkoğlu idaresindeki 67 ZK 785 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada sürücü Yasin Türkoğlu ile otomobilde bulunan Şeyma, Şüheda, Mete Can ve Ada Nil Türkoğlu ile diğer otomobilde bulunan Hakan Uyanık ile Dilek, İsmail ve Bulem Hızlıca yaralandı. Sürücü Nevzat Hızlıca ise kazadan yara almadan kurtuldu. Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulansları ile KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza sonrası maddi hasar oluşan otomobiller çekici yardımı ile kaldırılırken, trafik ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Öte yandan kazanın olduğu kavşakta ışıklandırma olmaması tepkilere neden oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kendini savci olarak tanitip yasli kadinin altinlarini alan 2 supheli yakalandi ay1EcpBA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kendini savcı olarak tanıtıp yaşlı kadının altınlarını alan 2 şüpheli yakalandı

Bolu’da, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp, “Kimlik bilgileriniz terör örgütünün eline geçti” yalanıyla 71 yaşındaki kadını 350 bin TL dolandıran 2 şahıs, polis ekiplerinin 250 saatlik güvenlik kamerası incelemesi sonucu İstanbul’da yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, 7 Nisan’da Bolu il merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, 71 yaşındaki F.A.’yı telefonla arayarak kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan şüpheliler, yaşlı kadını “Kimlik bilgileriniz terör örgütünün eline geçti” diyerek korkuttu. Paniğe kapılan F.A., toplam 350 bin TL değerindeki nakit para ve ziynet eşyasını ikametine gelen dolandırıcılara elden teslim etti. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan yaşlı kadının ihbarı üzerine Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

250 saat kamera izlemesi

Şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki çok sayıda güvenlik kamerasını ve şüpheli aracı mercek altına aldı. Yaklaşık 250 saatlik kamera kaydını saniye saniye izleyen polis, olayı gerçekleştirenlerin F.A. (30) ve P.E. (42) olduğunu tespit etti. Şüphelilerin İstanbul’un Esenyurt ilçesinde olduğunu belirleyen ekipler, 16 Nisan’da iki farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda F.A. ve P.E. yakalanarak gözaltına alındı. Bolu’ya getirilen ve emniyetteki işlemleri tamamlanan biri kadın olmak üzere 2 şüpheli, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin