blank
Ramazan Öztürk tarafından
09 Aralık, 2024 15:59 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

Karabük İl Müftülüğü tarafından düzenlenen “Sabah Namazı Buluşmaları” her hafta farklı bir camide gerçekleştirilerek yoğun katılımla devam ediyor. Son olarak Namık Kemal Camii ve 5000 Evler Mescid-i Aksa Camii'nde gerçekleştirilen programlar, cami görevlilerinin Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Namazın ardından Karabük İl Müftüsü Ali Erhun, cemaate hitaben yaptığı konuşmada, bu etkinliklerin sadece bir ibadet faaliyeti olmadığını, aynı zamanda toplumsal dayanışmayı güçlendiren önemli bir vesile olduğunu vurguladı. Müftü Ali Erhun, “Amacımız, hem gençlerimizi hem de tüm cemaatimizi bu tür etkinliklere daha çok katılmaya teşvik etmektir. Birlikte vakit geçirmenin değerini hatırlatarak toplumsal bağlarımızı güçlendirmek istiyoruz,” dedi. Etkinlik, Müftü Ali Erhun’un yaptığı duayla sona erdi. Programın ardından cemaate sıcak çorba ikram edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda iki arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Yazıçam mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, İstanbul istikametinde seyir halinde olan A.O. idaresindeki 18 DU 361 plakalı araba, dinlenme tesisine girmek için kavşaktan dönüş yapan B.G. yönetimindeki 05 RD 669 plakalı arabayla çarpıştı. Kazda her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesi yapılan yaralılar, Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin