Karabük Postası tarafından
14 Mayıs, 2023 21:46 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Hırsızlık Operasyonu

Karabük'te, iki ayrı hırsızlık olayının şüphelileri yakalanarak gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkeze bağlı Cumayanı köyünde bulunan Dikmen Orman İşletme Şefliğine ait 1 adet televizyonun çalınmasıyla ilgili soruşturma başlattı. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayı şüphelileri olduğunu tespit ettiği D.H. (38) ve C.G.'yi (16) yakalayarak gözaltına alırken, çalınan televizyon da ele geçirildi. JASAT ve Safranbolu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Safranbolu ilçesine bağlı Sırçalı köyünde inşaattan çalınan 300 kilogram demir hırsızlığı olayı şüphelileri olduğunu tespit ettiği O.K. (32) ve S.G.'yi (23) de yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlılar ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. (Hayrettin Yıldırım)
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kediye çarpmamak için manevra yapınca taklalar attı; 2 yaralı

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesi Üçburgu mevkiinde meydana gelen kazada yola birdenbire fırlayan kedi kazaya neden oldu. Şoförü bayan olan araba kediye çarpmamak için ani hareket yapınca taklalar atarak durabildi. Kazada 2 kişi yaralandı.
Olay, ilçenin Üçburgu mevkii Bakacakkadı-Zonguldak kara yolunda gece saatlerinde meydana geldi. Şoförü öğrenilemeyen 67 AU 566 plakalı araba, yolda seyir halinde gittiği sırada yola birdenbire fırlayan kediye çarpmamak isterken direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte taklalar atarak durabildi. Kazada şoför ve yanında yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı. Kazayla birlikte yolda trafik durma noktasına geldi.
İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sıhhat, Çaycuma ve Gökçebey belediyelerinin itfaiye takımları ile bölge trafik grupları sevk edildi. Yaralılara sıhhat gruplarının olay yerinde yapılan birinci müdahalelerinin akabinde ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırıldı. Araba ise alımlı yardımıyla yoldan kaldırılarak trafik akışı tekrar sağlandı.
Kazayla ilgili olarak polis soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.