Karabük Postası tarafından
31 Mayıs, 2023 14:42 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Karabük İdman Yurdu Yeni Sezon Çalışmalarına Tam Gaz Devam Ediyor

Karabük'ü futbolda profesyonel liglerde temsil edecek Karabük İdman Yurdu'nda kulüp başkanı Adem Aydım yeni sezon için önceki zamanlardan daha da çok desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi. Karabük İdman Yurdu Başkanı Adem Aydım, amatör lig ile profesyonel liglerdeki bütçelerin ve giderlerin çok farklı ve çok maliyetli olduğunu dile getirdi. Geride bırakılan Bölgesel Amatör Lig (BAL) şampiyonluğu kutlamalarının ardından sezon ile ilgili görüşlerini bildiren Başkan Aydım, "Aslında bu sene Türkiye'nin en zor gruplarından bir tanesiydi. Takımlara şöyle baktığımız zaman Bartınspor, Karadeniz Ereğli Belediyespor, Polatlı Belediyespor, 1074 Çankırıspor, Yeniçağaspor, Kozlu Belediyespor, Devrek Belediye ve Çilimli Belediye gibi takımlar vardı. Çoğu belediye destekli, devlet destekli takımlar. Kastamonu İl Özel İdare takımı üye seçimleri tamamen devlete ait olan bir kulüp ve hepsi inanmış takımlar. Hepsi inanmış kulüpler. Diğer komşu illerimizin Bartınspor gibi yaklaşık yirmi yıldır başaramadığını biz bu sene başardık. İnandık, sabrettik. Bazen cezalar aldık. Bazen bedellerini ödedik ama sonunda şampiyon olduk. Burada en büyük avantajımız bizim aile gibi olmamız. Biz aile olarak sporcu kardeşlerimizle, ekiple, çalışan personelimizle, yönetim kuruluyla ve sonradan Karabük ile birleştirdik bu aileyi. Allah bize nasip etti. Inşallah 3. Lig'de de beklemeden bir üst ligi olan 2. Lig'e çıkarız" dedi. Profesyonel liglerin maliyetinin çok daha farklı olduğunu belirten Başkan Aydım, "Bizim direkt şampiyonluğa oynayabilecek bir takım kurmamız gerekiyor. Futbolculara verecek paralar olarak primler olarak düşünülmemesi gerektiğini, deplasmanların olduğunu, kulübün giderlerinin olduğunu, altyapıların, maliyetlerin olduğu, diğer araçların maliyetlerinin olduğu, sporcuların profesyonel ligde bütün futbolcuların hepsinin sigortasını yatırıldığını ve maaş ödenme durumunun olduğunu belirtmek gerekir. Bunlar beraber devre arasında yapacağımız mutlaka eksik noktalar için transferler olacak. Aşağı yukarı 75 milyon lira gibi bir maliyet günün şartlarına göre planlıyoruz" şeklinde konuştu. Aydım, transferlerle ilgili olarak her ligin kendine göre futbolcuları olduğunu vurgulayarak, "Biz bunu geçen sene yerel amatördeyken içimizden iki tane arkadaşımızı BAL'a taşıdık ama baktık ki buradaki mücadele yerel ligdeki mücadelelerden çok farklı. Ardından bölgesel lig sporcularıyla üçüncü lig profesyonel ligdeki futbolcu arasında da çok büyük fark var. Şimdi iç transferde anlaşabileceğimiz futbolcularla mümkün olduğunca anlaşmaya çalışacağız. Onun dışında da transfer çalışmalarına zaten başladık" ifadelerini kullandı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Kasım, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da ‘huzur’ uygulamasında 2 bin 888 kişi sorgulandı

Kastamonu’da İl Emniyet Müdürlüğü takımlarınca gerçekleştirilen eş vakitli huzur uygulamasında 2 bin 888 kişi sorgulandı ve 54 iş yeri denetlendi.
Kastamonu Vilayet Emniyet Müdürlüğüne bağlı 37 takım, 174 çalışanın iştirakiyle, eş vakitli olarak 14 farklı noktada "Kastamonu Huzur" uygulaması gerçekleştirildi. Vilayet merkezinde düzenlenen kontrollerde 2 bin 888 şahıs, 54 umuma açık işyeri ile 789 araç ve şoförü denetlendi.
Yapılan kontrollerde 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Ayrıyeten arama kaydı bulunan 2 kuşkulu de yakalandı. "Kastamonu Huzur" uygulaması öncesince gruplarla bir ortaya gelen Kastamonu Vilayet Emniyet Müdürü Tamer Taş, oluşturdukları 37 grup ve 174 işçi ile kontrol gerçekleştirdiklerini söyledi.
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü olarak şu ana kadar tesis edilen inanç hissinin devamı, halkın huzur ve itimadı için uygulamayı başlatacaklarını belirten Taş, "Trafik güvenliği, terörle gayret, narkotik cürümlerle uğraş ve aranan şahısların yakalanması için topyekun ve bütün gücümüzle bir uygulama başlatacağız. Bu uygulamada maksadımız halkın huzuru, devlete olan itimadı ve şu ana kadar tesis edilmiş olan itimat hissinin sürekliliğini sağlamaktır. Emelimiz cürmü işlenmeden önlemek" biçiminde konuştu.
Taş, takımlardan uygulama esnasında kendi güvenliklerini azami ölçüde sağlamalarını isteyerek, "Sizlere muvaffakiyetler diliyorum. Allah’a emanet olun. Allah ayağınıza taş değdirmesin" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin