blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük İdman Yurdu ligin en kritik maçına taraftarları davet etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3.Lig 3.Grup’ta Karabük’ü temsil eden Karabük Antrenman Yurdu iç alandaki son maç için hazırlıklarını tamamladı.
Ligde kalma ismine kritik uğraşa çıkacak Karabük temsilcisinde futbolcular Karabük halkını maça davet ederek kendilerine dayanak vermesini istedi.
TFF 3.Lig 3. Küme 29.hafta çabasında pazar günü meskeninde oynayacağı Efeler 09 Spor Futbol Kulübü müsabakası öncesi Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda gerçekleşen son idmanda futbolcular Karabük halkına davette bulundu.
Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda pazar günü saat 15.00’te oynanacak Efeler 09 Spor FK müsabakası için mesken sahibi grup biletlerin 1 TL olduğunu duyurdu.
Karabük Egzersiz Yurdu’nun kalecisi Ahmet Burgaz bu maçın hem kadro hem de kent için çok değerli olduğunu belirterek, "Herkesin dayanağını bekliyoruz. Taraftarlarımız hakikaten tribünleri doldurmaya biz de sahanın içinde elimizden ne gelirse yapıp bu takımı ligde tutmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.
Kaleci Burgaz, geçen hafta büyük bir kenetlenme olduğunun altını çizerek, Çok hoş atmosfer vardı. Bu maç için de herkes gelsin. Pazar günü esasen herkesin boş günü. Gelsinler stadı doldursunlar. Bize işte birinci düdükten son düdüğe kadar dayanak versinler. Onlar tribünde biz de sahanın içinde artık savaşmak için her şeyi yapacağız. Elimizden gelen her şeyi yapacağız" biçiminde konuştu.
Karabük Egzersiz Yurdu futbolcularından Sefa Aksoy bu maçın telafisi olmadığını belirterek, "A’dan Z’ye küçükten büyüğe herkesi maça bekliyoruz. Dönem uzunluğu çok yanılgılarımız olmuştur. Yanlışlarımız olmuştur ancak hiçbir vakit gayretten ödün vermemeye çalıştık. Her şeye karşın buraya kadar getirdik. Umarım bu kent de bizim gerimizde olur. Çok az kaldı. Biz de çok heyecanlıyız" sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ordu’da 3 lise öğrencisi denizde boğulma tehlikesi geçirdi

Ordu’da Mayıs Yedisi’nde serinlemek için denize giren 3 lise öğrencisi boğulma tehlikesi geçirdi.
Olay, Altınordu ilçesi Kumbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Zuver Kaya Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri, Mayıs Yedisi münasebetiyle kumsala geldi. Bu esnada öğrencilerden Y.K., O.K.B. ve A.Ö. denize girdi. Arkadaşlarının suda çırpındığını fark eden öteki öğrenciler, 112 Acil Davet Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı takımları, sıhhat, AFAD ve polis takımları sevk edildi. Takımların yaptıkları çalışmaların akabinde 3 öğrenci, makul aralıklar ile sudan çıkartıldı.
Öğrenciler, olay yerindeki birinci müdahalelerinin akabinde ambulans ile çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Öte yandan Vali Muammer Erol ve Vilayet Emniyet Müdürü Ahmet Acar, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan ve Altınordu İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Onur Bekyürek da olay yerine gelerek bilgi aldı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin