karabuk
İmsak 06:02
Güneş 07:27
Öğle 13:08
İkindi 16:08
Akşam 18:39
Yatsı 19:59
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
14 Ocak, 2020 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KARABÜK 1937 SK 1 – 0 OVACIK GENÇLİKSPOR

Karabük Amatör Lig B Grubu 13.Hafta mücadelesinde 5000 Evler Stadyumu’nda Ovacık Gençlikspor’u konuk eden lig lideri Karabük 1937 Spor Kulübü, mücadeleden Furkan Taşoğlu’nun 26. dakikada attığı muhteşem gol ile 1-0 galip ayrılarak yoluna namağlup devam etti. Geçtiğimiz hafta takımın başına geçen Karabük’lü teknik adam Recep Ahmet Çetinkaya ile ilk galibiyetini alan kırmızı mavili ekip ligde oynadığı 11 mücadelenin hepsini kazanarak en yakın takipçisinin 8 puan önünde 33 puanla zirvedeki yerini korudu. Önümüzdeki hafta Bulakspor’un konuğu olacak Kırmızı-Mavili ekip bu akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklara başlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Şubat, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

AK Parti Gençlik Kollarının “İftara 5 Kala” geleneği sürüyor

AK Parti Karabük Gençlik Kolları tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen "İftara 5 Kala" programı kapsamında trafikte kalan ve iftara yetişemeyen vatandaşlara iftariyelik dağıtıldı.
Gençlik Kolları teşkilatının geleneksel hale gelen çalışmaları arasında yer alan etkinlik çerçevesinde, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, gençlik kolları üyeleriyle birlikte kentin farklı noktalarında sürücülere hurma, su ve çeşitli yiyeceklerden oluşan iftariyelikleri ikram etti.
Ramazan ayının rahmet, mağfiret ve bereket ayı olduğunu belirten Salt, partileri olarak bu yıl da mübarek ayın ruhunu sahada, sokaklarda ve gönüllerde yaşatmaya talip olduklarını ifade etti.
Ramazan’ın paylaşma, dayanışma ve kardeşlik ayı olduğuna işaret eden Salt, "Gençlik Kolları teşkilatımızın klasiği haline gelen ‘İftara 5 Kala’ programımızla, iftara yetişemeyen, trafikte kalan ya da mesaiden çıkıp evine ulaşmaya çalışan vatandaşlarımızın yanında oluyoruz. Küçük bir ikramla gönüllere dokunmayı amaçlıyoruz" dedi.
Etkinliğin Ramazan ayı boyunca devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin