Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda çok sayıda gümrüksüz elektronik aygıt ve uyuşturucu unsur ele geçirilirken bir kişi de tutuklandı.
Alaplı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ofis Amirliği takımlarınca yürütülen çalışmalar çerçevesinde, E.Ö. isimli şahsın çalıştığı iş yerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda, 122 adet faturasız elektronik aygıt, 390 gram esrar ve 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan E.Ö., emniyetteki süreçlerinin akabinde sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


0
Kaçak elektronik cihaz ve uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı
0
0
Amasra’da bir evde çıkan yangın köy konağına ve camiye sıçradı
Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evde çıkan yangın, köy konağı ve camiye sıçradı. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
Edinilen bilgiye göre Amasra’ya bağlı Şükürler köyünde bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede evin yanından bir cami ve köy konağına sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangını söndürme çalışmaları devam ederken, ev cami ve köy konağında büyük çaplı hasar meydana geldiği öğrenildi.
Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

