blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Eylül, 2024 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

İlçe Spor Güvenlik Kurulu, Kaymakam Sayın Adem Kaya başkanlığında toplandı.
Toplantıya ilçedeki kurum amirleri ve spor kulübü temsilcileri katılım gösterdi. Spor etkinliklerinin güvenliği ve düzeni konusunda önemli kararların alındığı toplantıda, güvenlik önlemlerinin artırılması ve mevcut protokollerin güncellenmesi gibi konular masaya yatırıldı. Toplantıda, spor etkinliklerinde oluşabilecek risklerin en aza indirgenmesi için çeşitli stratejiler belirlendi. Güvenlik protokollerinin gözden geçirilmesi ve ilgili birimlerin etkin iş birliği içinde çalışması gerektiği vurgulandı. Kaymakam Kaya, güvenli bir spor ortamının sağlanmasının halkın spor etkinliklerine katılımını artıracağını ve düzenli bir spor kültürü oluşturacağını belirtti.
Toplantının ardından yapılan açıklamada, alınan kararların hayata geçirilmesi için gerekli adımların atılacağı ve ilçedeki spor etkinliklerinde güvenlik önlemlerinin artırılacağı ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Çorum’un Alaca ilçesinde yakınlarının haber alamadığı yaşlı bayan, yalnız yaşadığı konutunda meyyit bulundu.
Olay, Alaca ilçesi Günhan Mahallesi Sakarya Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, 80 yaşındaki Makbule Susam’dan bir müddettir haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. İhbar üzerine yaşlı bayanın adresine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Konuta giren takımlar, yaşlı bayanın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin akabinde Makbule Susam’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Alaca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Susam’ın kesin vefat sebebi yapılacak otopsi sonucunda belirlenecek.
Ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin