Karabük Postası tarafından
02 Haziran, 2023 10:32 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Hac seminerleri sona erdi

Bartın’dan Hacca gidecek vatandaşlara yönelik "Hac Eğitim Seminerleri" gerçekleştirildi. Bartın Çatmaca Yunus Emre Camii konferans salonunda düzenlenen seminerlerde, hacı adayları manevi yolculuğa hazırlanmak üzere hac ve umre ibadeti konusunda bilgilendirildi. Seminerlerde İl Müftüsü Ömer Keskin başta olmak üzere İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri ve vaizler tarafından hacı adayları hac ve umre ibadeti konusunda bilgilendirilirken merak edilen sorulara da yanıt verildi. Hacı adaylarının ibadetleri esnasında dikkat etmesi gereken hususlarda da bilgiler aktarıldı. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Amasya’da asker eğlencesinde 39 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu

Amasya’da asker cümbüşünde yedikleri yemeğin akabinde rahatsızlanan 39 kişi, besin zehirlenmesi kuşkusuyla hastaneye başvurarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, Hacılar Meydanı Mahallesi’nde bir meskende düzenlenen asker cümbüşüne katılan çok sayıda kişi, verilen yemeğin akabinde rahatsızlandı. Mide ağrısı, bulantı ve kusma şikayetiyle rahatsızlanan bireylerin bir kısmı acil sıhhat takımları tarafından ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sonradan hastaneye gelenlerle sayı 39’a ulaştı.
Rahatsızlanan şahısların ortasında durumu ağır olan kimsenin bulunmadığı, polis gruplarının cümbüşün yapıldığı yere giderek sunulan yemeklerden incelenmek üzere numune aldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin