Güzel havaları fırsat bildiler kış ortasında Kadırga Yaylası ve obalarını kar motoru ile gezdiler - Karabük Haber Postası
guzel havalari firsat bildiler kis ortasinda kadirga yaylasi ve obalarini kar motoru ile gezdiler 4CNRaUJ6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2025 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Güzel havaları fırsat bildiler kış ortasında Kadırga Yaylası ve obalarını kar motoru ile gezdiler

Trabzonlu bir küme tabiat ve macera tutkunu son bir haftadır bölgede tesirli olan sıcak havaları fırsat bilerek kar motorları ile Trabzon ve Gümüşhane vilayetlerinin kesişme noktasında bulunan 2 bin 300 rakımlı Kadırga Yaylası ve etraf obaları gezdiler.

Trabzon Düzköy ilçesi sakinlerinden Kemal Bekar, Ali Akyüz ve Ali Akdeniz beraberlerinde bir küme kar motoru tutkunu ile bölgede son yılların en çok kar yağışının akabinde yaklaşık 10 gündür mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkları fırsat bilerek Kadırga Yaylası’nın yolunu tuttular. Kadırga Yaylası ve etraf obaları kar motorları ile turlayan macera tutkunları o anları cep telefonu ile kayda aldılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda yanik kokusu itfaiye ekiplerini harekete gecirdi wzGGhr5e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da yanık kokusu itfaiye ekiplerini harekete geçirdi

Bolu’da vatandaşların sokakta aldığı yanık kokusu itfaiye ekiplerini harekete geçti. Yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Tabaklar Mahallesi Güzey Sokak üzerindeki vatandaşlar yoğun bir yanık kokusu aldı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, iş merkezi ve çevredeki binalarda detaylı inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde herhangi bir yangın ya da olumsuz duruma rastlanmadı. Ekipler, incelemelerin ardından olay yerinden ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin