Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Şubat, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gülüç’te Belediye Başkanlığı’na Sadık Kara seçildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Danıştay’ın kararıyla Gülüç Belediye Başkanı M. Gökhan Demirtaş’ın vazifeden alınmasının akabinde Belediye Meclisi, yeni başkanı belirlemek için toplandı.
Başkan Vekili olarak misyon yapan ve AK Parti tarafından yine aday gösterilen Tarık Semiz ile Sadık Kara’nın yarıştığı seçimde, meclis üyeleri tercihini Kara’dan yana kullandı. Oylamada 9 meclis üyesinden 8’inin oyunu alan Sadık Kara, Gülüç’ün yeni belediye başkanı oldu.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sobayı tutuşturmak isteyen yaşlı kadın yanarak can verdi

Bartın’ın Çiftlik köyünde yalnız yaşayan 71 yaşındaki bayan, sobayı tutuşturmak isterken konutu yaktı. Olay sonucu yaşlı bayan da feci halde yanarak öldü.
Edinilen bilgiye göre, Çiftlik köyü Demirciler Mahallesi’ndeki konutta tek başına yaşayan 71 yaşındaki Zeynep Damar, bu sabah başlayan kar yağışının akabinde üşümesi üzerine sobayı tutuşturmak istedi. Sobaya yanıcı ve parlayıcı unsur döktüğü ileri sürülen yaşlı bayan ve mesken birden alev aldı.
Evin penceresine çıkarak canlı diri yandığını söyleyen ve yardım isteyen bayanı köylüler kurtarmak istedi. Etrafı saran alevler nedeniyle kurtarılamayan yaşlı bayan, yanarak öldü.
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye takımları tarafından alevler söndürülerek yaşlı bayanın cesedine ulaşıldı.
Yapılan birinci incelemelerin akabinde bayanın cenazesi, otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.