Göreve giderken kaza yaptı: Doktor arkadaşları da olay yerine koştu - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İmsaka son --:--
goreve giderken kaza yapti doktor arkadaslari da olay yerine kostu U5QELcGF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mart, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Göreve giderken kaza yaptı: Doktor arkadaşları da olay yerine koştu

Bolu’da hekimin kullandığı araba, hastaneye gittiği sırada karşı taraftan gelen yolcu midibüsüyle çarpıştı. Kazayı duyan meslektaşları olay yerine gelerek, sıhhat takımlarıyla birlikte yaralı doktor arkadaşlarına müdahale etti.

Kaza, Bolu-Mudurnu kara yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Bolu’dan Mudurnu İlçe Devlet Hastanesi’ne gitmekte olan doktor Ömer Faruk Öncel idaresindeki 27 AIJ 032 plakalı araba, karşı taraftan gelen ve Mudurnu-Bolu çizgisinde yolcu taşıyan Murat Danışman yönetimindeki 14 LF 902 plakalı midibüsle çarpıştı.

Çarpışmanın tesiriyle her iki şoför de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sıhhat ve jandarma takımları sevk edildi. doktor Ömer Faruk Öncel’in kaza yaptığını duyan ilçedeki meslektaşları da olay yerine gelerek sıhhat gruplarıyla birlikte birinci müdahaleyi yaptı.

Kazanın akabinde yaralılar hastaneye kaldırılırken, çarpışma nedeniyle iki araçta da önemli maddi hasar meydana geldi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
baru ile turkiye is bankasi arasinda maas promosyon protokolu imzalandi fd48MZMQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
0
0

BARÜ ile Türkiye İş Bankası arasında maaş promosyon protokolü imzalandı

Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Türkiye İş Bankası arasında maaş ve bankacılık hizmetlerini kapsayan protokol imzalandı.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Türkiye İş Bankası arasında akademik ve idari personele yönelik 3 yıllık banka maaş promosyon protokolü imzalandı. Protokol imza töreni Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Yapılan anlaşma kapsamında 96 bin TL nakit ödeme ile bin TL tutarında puan, daha önceden belirlenen tarihler arasında BARÜ akademik ve idari personelinin hesaplarına yatırılacak.

Promosyon ödemesinden yararlanmak istemeyen personel için alternatif bir seçenek de sunuldu. Buna göre ilgili personel, 525 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkânından faydalanabilecek.

Protokol hakkında değerlendirmelerde bulunan BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya sürecin şeffaflıkla yürütüldüğünü belirterek “İnsan kaynağımızın yapılacak promosyon anlaşmasından mutlu bir sonuç alması Bartın Üniversitesi olarak en büyük önceliğimizdi. Çıkılan ihaleden güzel bir sonuç aldığımızı ifade edebilirim. Yapılan protokolün BARÜ ailesine hayırlı olmasını diliyor, destekleri için İş Bankası’ına teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin