Reklam
Reklam

Geleceğin yıldızları Düzce’de yetişiyor

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ağustos, 2024 12:45 tarihinde yayınlandı
0

Geleceğin basketbolcuları yetenek taramasının ardından antrenmanlara başladı. Minikler B Ligine katılacak basketbolcular, geleceğin yıldızı olmayı hedefliyor.

Düzce’de geçtiğimiz yıllarda alt liglerde başarılı olan kız basketbolcular, milli takımlara kadar yükselince Düzce’de yeni yıldızlar aranmaya başlandı. Basketbol koçu Mümin Çakır’ın girişimleri ile okullarda yapılan yetenek taramasının ardından 25 minik bulundu. Minikler B ligine katılmak için Düzce Basket Kulübü olarak başvurular yapılarak çalışmalara başlandı.

2024-2025 sezonunda minikler B ligine girecek geleceğin yıldızlarının eğitim çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan antrenör Mümin Çakır, “Kızlarımızı yetenek taramasından bulup getirdik. Gelecekte Türkiye’yi temsil edecek çocuklarımız. Serüvenimiz daha yeni başladı. 4-5 aydır birlikte çalışıyoruz. 1 yılda tarama sürecimiz oldu. Gelecekleri çok parlak çocuklarımızla inşallah güzel şeyler başaracağız. Federasyonumuzun alt liglerde 3 tane jenerasyonu var. Gençler, yıldızlar ve minikler ligi var. Kızlarımızın minik B liginde yer alacaklar. Sponsorumuz sağ olsun bize çok önceden destek oldu. Asıl 2 yıl sonra liglere başlayacak olmamıza rağmen sponsorumuz sayesinde daha önceden liglere katılacağız. İnşallah önümüzde ki yıl minik B liginde mücadele edeceğiz. Bir sonraki yıl ise minik A liginde Düzce’yi temsil edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Şarampole yuvarlanan araçta bulunan şahıs hayatını kaybetti

sarampole yuvarlanan aracta bulunan sahis hayatini kaybetti LJMlvSFC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan şahıs Samsun’da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, Ordu’nun İkizce ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yusuf Uslucan’ın içinde bulunduğu araç kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada ağır yaralanan Yusuf Uslucan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Yusuf Uslucan hayatını kaybetti. Uslucan’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin yapılması amacıyla Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı’na gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin