Reklam
Reklam
gazi parka yeni cehre lwOeMwt7 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0

Gazi Park’a yeni çehre

Samsun’un İlkadım ilçesinde bulunan Gazi Park, yenilenen yüzü ile hizmete açılıyor. Gazi Park’ta devam eden yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, vatandaşların nefes alacağı alanların sayısını artırma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

İlkadımlıların özlemle beklediği en önemli dinlenme alanlarından biri olan İlkadım Belediyesi Gazi Park, yeni görünümüne kavuşuyor. İstiklal Caddesi üzerinde Devlet Su İşleri 7. Bölge Müdürlüğü karşısında bulunan Gazi Park; peyzaj çalışmaları, sosyal donatı alanları, aydınlatma sistemleri ve güvenlik kameralarıyla vatandaşların gönül rahatlığı ile hoşça vakit geçirebileceği daha güvenli bir ortam haline gelecek. İhtiyaçlar doğrultusunda her detayın düşünüldüğü yaşam alanında gerçekleşen yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan İhsan Kurnaz, İlkadım Belediyesi olarak İlkadımlıların mutluluğu için, yaşamaktan keyif aldıkları bir ilçe ortaya çıkarmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Kurnaz, “İnsan odaklı ve çevreye duyarlı yönetim anlayışımız doğrultusunda, tam şehrimizin merkezinde yer alan Gazi Parkımızı yenilenen yüzüyle önümüzdeki günlerde hizmete açacağız. Vatandaşlarımızın kendilerine ve sevdiklerine zaman ayıracakları, rahat bir nefes alacakları ve huzura kavuşacakları bir mekân olacak Gazi Parkımız inşallah. İçerisinde açık ve kapalı oturma alanları, büfesi, çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin yer aldığı büyük ve modern bir yaşam alanı olan Gazi Park’ta vatandaşlarımız tüm ihtiyaçlarını karşılayıp sevdikleriyle güzel anılar biriktirebilecekler. Bu duygu ve düşüncelerle yenileme çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyor değerli hemşerilerime sağlıklı ve mutlu günler diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonspor kupa macinin hazirliklarini tamamladi VN9ZwIzk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor, kupa maçının hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak Ankara’ya hareket etti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Bordo-mavililer, son çalışmada taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı.

Hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, antrenmanın ardından özel uçakla Ankara’ya hareket etti.

22 kişilik kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

“Andre Onana, Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Chibuike Nwaiwu, Stefan Savic, Taha Emre İnce, Wagner Pina, Mustafa Eskihellaç, Mathias Lovik, Benjamin Bouchouari, Tim Jabol Folcarelli, Christ Inao Oulai, Salih Malkoçoğlu, Ozan Tufan, Boran Başkan, Ernest Muçi, Onuralp Çakıroğlu, Anthony Nwakaeme, Oleksandr Zubkov, Felipe Augusto, Umut Nayir ve Paul Onuachu yer aldı.”

Bizi sosyal medyadan takip edin