Karabük Postası tarafından
08 Ekim, 2021 08:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ev değil cephanelik sanki

Eskipazar ilçesinde düzenlenen operasyonda bir evden adeta cephane fışkırdı. Karabük Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı İstihbarat, KOM Şube Müdürlüğü ve Eskipazar İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince ilçede bir şahsın evinde çok sayıda ruhsatsız silah bulundurduğu ve kuru sıkı silahların namlularını açtığı ihbarı üzerine operasyon düzenlendi. B.D.Ö. isimli şahsın evinin alt katını atölye olarak kullandığını tespit eden ekiplerin yaptıkları aramalarda, 3 adet 9 mm ruhsatsız tabanca, bir adet 7.65 mm ruhsatsız tabanca, bir adet 45 cal. toplu tabanca, 4 adet av tüfeği yanı sıra, şarjör, fişek, merminin yanı sıra 2 adet namlu açmada kullanıldığı değerlendirilen matkap, tüfek dürbünü ve 134 adet silah tamir ve bakım aparatı ele geçirildi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan B.D.Ö.’ye 6136 sayılı kanuna muhalefetten işlem yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Temmuz, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Belediye başkanı ile görüşmek isteyen kişi çatıya çıktı

Bartın’da belediye başkanı ve vali ile görüşmek istediğini söyleyerek kafenin çatısına çıkan bir kişi, intihar teşebbüsünde bulundu. Şahıs, polis takımlarının uzun uğraşları sonucunda ikna edildi.
Bartın Yalı mevkiindeki bir kafenin çatısına çıkan şahıs, belediye başkanı ile görüşmek istediğini söyledi. Görüşmeden çatıdan inmeyeceğini söyleyen şahsı polis uzun uğraşlar sonucu ikna etti. Bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sıhhat grupları sevk edildi. Olay yerinde şahsı ikna etmeye çalışan takımlar, öbür taraftan da bölgede güvenlik tedbiri aldı. Gruplar, etrafta toplanan kalabalığı da uzaklaştırmaya çalıştı.
Polis takımlarının uzun uğraşları sonucu çatıdan indirilen şahsın, evvel hastaneye akabinde da tabiri alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin