blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Şubat, 2025 16:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ekskavatör toprak atarak yanan otomobili söndürdü

Bolu’da seyir halindeki arabada çıkan yangın, iş makinesi sürücüsünün ekskavatörle toprak atmasıyla söndürüldü.
Yangın, Alpağut Mahallesi İzzet Baysal Devlet Hastanesi bulvarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, şoförünün idaresinde seyreden 14 AAF 996 plakalı arabanın motor kısmından bilinmeyen nedenle dumanlar yükselmeye başladı. Şoför çabucak aracını yol kenarına park etti. Motor kısmından yükselen alevler bir anda aracın ön kısmını sardı. O sırada bölgede çalışan iş makinesi sürücüsü, ekskavatör yardımıyla arabanın üzerine toprak dökerek yangını söndürdü. Etraftaki vatandaşlar tarafından durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis grupları sevk edildi. İtfaiye takımları yanan arabada soğutma çalışması yaptı. Yangın nedeniyle araçta maddi hasar oluştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
05 Ocak, 2026 14:12 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Onkardeşler: “Üreticilerin Zararları Bir An Önce Karşılanmalı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Safranbolu İlçe Başkanı Cumhur Onkardeşler, Karabük ve Safranbolu’da son günlerde etkili olan yoğun kar yağışının tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara büyük zarar verdiğini açıkladı.

Onkardeşler, özellikle sera tarımı yapan üreticilerin seralarının yıkıldığını, hayvancılıkla geçimini sağlayan birçok vatandaşın ise ciddi mağduriyet yaşadığını belirtti. Yaşanan zararların yalnızca üreticileri değil, dolaylı olarak tüm vatandaşları etkileyeceğine dikkat çeken Onkardeşler, “Bu zararın faturası hem çiftçimize kayıp olarak hem de vatandaşımıza fiyat artışı olarak yansıyacaktır” dedi.

İlgili kurum ve kuruluşlara çağrıda bulunan Onkardeşler, üreticilerin en azından asgari zararlarının bir an önce karşılanması gerektiğini vurgulayarak, mağduriyetlerin giderilmesi için gerekli adımların ivedilikle atılmasını istedi.

Açıklamasının sonunda zarar gören tüm çiftçilere geçmiş olsun dileklerini ileten Onkardeşler, “Bu zor sürecin dayanışma ve destekle aşılacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin