blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Devrekli heyelan mağdurları evlerine kavuştular

Devrek’te heyelanda konutlarını kaybeden vatandaşlar yıllar sonra tekrar yuvalarına kavuştu.
Zonguldak’ın Devrek ilçesi Karşıyaka Mahallesinde 2015 yılında meydana gelen heyelanda meskenlerini kaybeden mağdurlar yıllar sonra tekrar yuvalarına kavuşmanın sevincini yaşadılar.
2015 yılında Devrek’in Karşıyaka Mahallesinde meydana gelen heyelanda konutlarını kaybeden 89 vatandaş noter huzurunda çekilen kura ile yine yuvalarına kavuşmanın heyecanını yaşadılar.
Devrek Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve Afad ile noter yetkililerinin de hazır bulunduğu kura çekilişinde 10 yıldan bu yana düşünce içerisinde olan vatandaşlar devletin katkılarıyla İsmetpaşa Mahallesinde günümüzün kaidelerine uygun, asansörlü ve sarsıntıya güçlü olarak inşa edilen 6 katlı 12 daireli ve 9 bloktan oluşan konutlarını teslim almanın heyecanını yaşadılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ağustos, 2025 08:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bakan Bolat Samsun’da

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat Samsun programına valilik ziyareti ile başladı.
Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, bir dizi program ve toplantılara katılmak üzere Samsun’a geldi. Bakan Bolat, Samsun programı kapsamında birinci olarak valiliği ziyarete etti. Samsun Valiliği’ne gelişinde Vali Orhan Tavlı, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve öteki protokol üyeleri tarafından karşılanan Bakan Bolat, burada valilik anı defterini imzaladı.
Bakan Bolat, gün içerisinde Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek, "2025 Yılı Temmuz Ayı Dış Ticaret Verileri"ni açıklayacağı basın toplantısına katılacak. STK’larla istişare toplantısı yapacak ve ihracat seferberliği tepesine katılacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin