Reklam
Reklam
deas orgut uyesi 2 supheli tutuklandi Kr4LYjuS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Ocak, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0

DEAŞ örgüt üyesi 2 şüpheli tutuklandı

Düzce (İHA) – Düzce’de düzenlenen operasyonla DEAŞ Terör Örgütüne üye olmak ve finansman sağlamak suçlamasıyla göz altına alınan 3 şahıstan 2’si tutuklandı. 1 şahıs ise Adli Kontrol Şartıyla serbest bırakıldı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yalova’da ikamet eden Irak uyruklu S.O ve O.A.D.D ile Düzce’de ikamet eden O.F.K.K.K arasında yüksek meblağlarda para transferi olduğunu tespit edildi. Yalova ve Düzce’de düzenlenen eş zamanlı operasyonda 3 şahıs yakalanarak göz altına alındı. Evlerinde yapılan aramalarda ise örgüte ait doküman ve bazı malzemeler ele geçirildi. Şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından Düzce Adliyesi’ne sevk edildiler. 3 şahıstan S.O ve O.A.D.D tutuklanırken, O.F.K.A.K adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tas ocaginda dinamit patlatilmasi sirasinda 4 isci yaralandi 5iZPuabW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Aydınyayla çevresinde faaliyet gösteren bir taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Alaplı Aydınyayla kırsalında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, taş ocağında kontrollü dinamit patlatması gerçekleştirildiği sırada çevreye savrulan kaya parçaları bazı işçilere isabet etti. Diğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan E.T., F.G., E.D. ve E.B., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Alaplı ve Ereğli Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin