Bolu’da çatı yangını

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da binanın çatısında çıkan yangın itfaiye gruplarınca büyümeden söndürüldü.
Olay, İzzet Baysal Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, 3 katlı bir binanın çatı katından dumanlar yükselmeye başladı. Etraftaki vatandaşlar durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. İhbarla olay yerine itfaiye ve polis grupları sevk edildi. Binada oturanlar önlem hedefli dışarıya çıkarıldı. Olay yerine gelen grupların müdahalesiyle alevler büyümeden söndürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

350 yataklı İlkadım Devlet Hastanesi için proje süreci başladı

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sağlık Bakanlığı tarafından Samsun’a kazandırılacak 350 yataklı İlkadım Devlet Hastanesi için ön proje ihalesi hazırlıkları başladı. Bakanlık yetkilileri, hastanenin yapılacağı alanda taban etüt çalışmaları ve proje değerlendirmeleri kapsamında incelemelerde bulundu.

Samsun Kent Hastanesi’nden sonra en büyük yatırım
Samsun Kent Hastanesi’nin akabinde vilayet merkezine yapılacak en büyük sıhhat yatırımı olacak olan İlkadım Devlet Hastanesi’nin, İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi’nde 73 bin metrekare kapalı alana sahip bir bölgede inşa edilmesi planlanıyor. Hastane alanında; mevcut Sağlık Müdürlüğü binası, Bayan Doğum ve Çocuk Hastalıkları Ek Hizmet Binası ile Onkoloji ve Nükleer Tıp Merkezleri bulunuyor.

Uras: "Süreç süratli ilerleyecek"
Konuya ait açıklama yapan Samsun Vilayet Sıhhat Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Uras, "Samsun Kent Hastanemizin açılışından sonra vilayet merkezindeki sıhhat hizmetlerinin planlaması netleşti. Bu kapsamda 350 yataklı İlkadım Devlet Hastanemiz için taban etüt alanları belirlendi. Proje ve üretim ihaleleriyle ilgili birinci adımlar atılmaya başlandı" dedi.
Proje sürecinin süratle tamamlanacağını vurgulayan Uras, "Sağlık Bakanlığı İnşaat ve Yapım Dairesi grupları, inşa edilecek alanı yerinde inceledi. Bu yıl sonuna kadar proje ihalesinin yapılmasını hedefliyoruz. Gelişmeleri belli aralıklarla kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz. Hastanemiz şimdiden Samsun’a ve bölgemize güzel olsun" sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.