Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Şubat, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

“Biz Bir Takımız” Projesi öğrencilerine moral ziyareti

Bolu Vilayet Gençlik Spor Müdürü Emrullah Güler, "Biz Bir Takımız" Projesi kapsamında 32 öğrenciye moral ziyareti gerçekleştirdi.
Bolu’da Bolu Gençlik Merkezi’nde düzenlenen "Biz Bir Takımız" Projesi kapsamında 25 okuldan toplam 32 6. sınıf öğrencisine, 17 haftalık müddet boyunca günde 2 saat hem toplumsal ahenk hem spor aktiflikleri düzenleniyor. Proje, gençlerin hem kendilerini hem de birbirlerini daha güzel tanımalarını sağlayarak güçlenmelerine katkıda bulunurken, spor aracılığıyla birlikte yaşama kültürünü geliştirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda Bolu Vilayet Gençlik Spor Müdürü Emrullah Güler, Gençlik Merkezi’nde bulunan öğrencilere moral ziyareti gerçekleştirdi. Bolu’da 17 haftalık etkinliklerden sonra ise Bolu ve Kırşehir vilayetlerindeki öğrenciler ortasında kültürel pahaları yerinde görmek maksadıyla karşılıklı vilayet ziyaretleri gerçekleştirilecek. 3 günlük bu ziyarette iştirakçiler öbür kentteki yaşıtlarının gözü ile kenti keşfetme fırsatı bulacak.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mart, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Destinasyon Geliştirme Teknik Destek Programı başarılı projeleri belli oldu

2025 Yılı Destinasyon Geliştirme Teknik Takviye Programı kapsamında Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından başvurusu kabul edilen projelerin kıymetlendirme süreçleri tamamlandı. Kıymetlendirme sonucunda Kastamonu ve Sinop vilayetlerinden 1’er proje başarılı bulunarak desteklenmeye hak kazandı.
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından 18 Şubat 2024 tarihinde ilan edilen "2025 Yılı Destinasyon Geliştirme Teknik Takviye Programı" na başvurusu kabul edilen projelerin kıymetlendirme süreçleri tamamlandı. Teknik Takviye Programı kapsamında birinci devir başvurusu alınan ve kıymetlendirme süreçleri sonunda başarılı bulunan projeler Ajans Genel Sekreterliğince onaylandı.
Destinasyon Geliştirme Sonuç Odaklı Programı’nın bir bileşeni olarak TR82 Bölgesine yönelik uygulanan teknik takviye programı kapsamında KUZKA’ya sunulan projelerden, Kastamonu ve Sinop’tan 1’er proje başarılı bulunarak desteklenmeye hak kazandı. Sağlanacak teknik takviye ile turizm destinasyonlarının ve yöresel eserlerin gelişimine katkı sağlayacak projelere eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunulacak.
Proje müracaatları yıl boyunca devam wdecek
Yıl boyunca toplam 6 periyot biçiminde uygulanacak 2025 Yılı Destinasyon Geliştirme Teknik Dayanak Programı’na; Mart-Nisan, Mayıs-Haziran, Temmuz-Ağustos, Eylül-Ekim ve Kasım-Aralık periyotlarında program bütçesi büsbütün harcanıncaya kadar proje müracaatları kabul edilecektir.
Desteklenmeye hak kazanan projenin müracaat sahibi ile Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı ortasında en yakın vakitte proje mukavelesinin imzalanması planlanıyor.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.