Reklam
Reklam

BEUN İlahiyat Fakültesine Erişilebilirlik Belgesi ve Erişilebilirlik Logolu bayrak takdim edildi

beun ilahiyat fakultesine erisilebilirlik belgesi ve erisilebilirlik logolu bayrak takdim edildi NsChtEO8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ocak, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) İlahiyat Fakültesine, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Zonguldak Valiliği tarafından verilen “Erişilebilirlik Belgesi” ve “Erişilebilirlik Logolu Bayrak” takdim merasimi düzenlendi.

Zonguldak Valiliği bünyesinde faaliyet gösteren Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Komitesi tarafından yapılan incelemeler sonucunda, engelli vatandaşların erişimi açısından standartlara uygun olduğu belirlenen BEUN İlahiyat Fakültesi “Erişilebilirlik Belgesi” ve “Erişilebilirlik Logolu Bayrak” almaya hak kazandı.

İlahiyat Fakültesinin “Erişilebilirlik Belgesi” ve Erişilebilirlik Logosu” almaya hak kazanması münasebetiyle düzenlenen merasime; Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Aile ve Toplumsal Hizmetler Vilayet Müdürü Mehmet Türkmen Köse, Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seyfullah Kara, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Melih Geniş, Toplumsal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yücel Namal, Zonguldak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, BEUN Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü, İlahiyat Fakültesi ile İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi akademik ve idari işçisi katıldı.

Zonguldak Aile ve Toplumsal Hizmetler Vilayet Müdürü Mehmet Türkmen Köse tarafından doküman ve bayrak takdiminin yapıldığı merasimde husus ile ilgili konuşma yapan Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer; Üniversite olarak yerde, eğitimde ve sosyokültürel faaliyetlerde erişilebilirlik ismine Engelli Öğrenci Ünitesi Koordinatörlüğü ve ilgili ünitelerin yaptığı çalışmalarla engellilere yönelik tüm faaliyetleri değerle desteklediklerini söz etti. Özölçer, İlahiyat Fakültesinin aldığı Bakanlık Erişilebilirlik Evrakı ve Logolu Bayrak ile toplam doküman ve bayrak sayısının dörde yükseldiğine vurguladı. BEUN’un ayrıyeten YÖK Manisiz Üniversite Mükafatları kapsamında 12 ünitesi için “Mekânda Erişilebilirlik” turuncu bayrak, 7 eğitim ünitesi için “Eğitimde Erişilebilirlik” yeşil bayrak olmak üzere toplam 19 bayrak mükafatı sahibi olduğunu lisana getiren Rektör Özölçer, bu süreçte “Erişilebilirlik Evrakı ve Erişilebilirlik Bayrağı” almaya hak kazanmada emeği geçen İlahiyat Fakültesi, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, Engelli Öğrenci Ünitesi Koordinatörlüğü ve ilgili ünitelerin akademik ve idari çalışanına teşekkür etti.

Tören, Erişilebilirlik Evrakı ve Erişilebilirlik Logolu Bayrak takdiminden sonra hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Çorum’da kamyon ile traktör çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

corumda kamyon ile traktor carpisti 1 olu 2 yarali GsvwTmPy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un Sungurlu ilçesinde kamyonun traktöre çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Sungurlu-Boğazkale karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.D. idaresindeki 06 BVL 368 plakalı kamyon, aynı yönde ilerleyen E.Y. yönetimindeki 19 EE 552 plakalı traktöre çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan traktör, yol kenarındaki tarlaya savruldu. Kazada traktör sürücüsü E.Y. ile traktörde bulunan H.Y. ve F.Y. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde H.Y.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

2 yaralı da ilk müdahalelerinin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılar, buradaki tedavilerinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. H.Y.’nin cenazesi ise savcılık ve olay yeri incelemesinin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre duran trafik, araçların yoldan kaldırılmasıyla normale döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin