Karabük Postası tarafından
02 Mart, 2021 08:32 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Köse, İl ve İlçe Belediyelerine ziyaretlerini sürdürüyor

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu'ya yapılacak hizmetler ve yenilikler için birçok belediyenin çalışmalarını yerinde görmek üzere şehir dışı ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler kapsamında, İzmit Belediyesi, Bursa Nilüfer ve Mudanya Belediyesi, Çanakkale Belediyesini ziyaret eden başkan Köse, belediye başkanları ile istişarelerde bulundu. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in İzmit halkına kazandırdığı Atatürk Evini ziyaret eden başkan Köse, buradan İzmit Belediyesinin çalışmalarını yerinde incelemek üzere İzmit Belediyesine geçti.  Başkan Köse, ikinci ziyaretini Bursa Mudanya ve Nilüfer belediyesine gerçekleştirdi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ı ve Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'i ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Köse’nin son ziyareti ise Safranbolu'ya yapılacak projelere destek vereceğini ifade eden Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan oldu. Bu ziyaretlerin belediye açısından çok faydalı olduğunu ifade eden Başkan Köse, Safranboluya yenilikler getirmek için belediyelerin çalışmalarını gözlemlemeye devam edeceklerini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Şubat, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da sağanak yağış etkili oluyor

Bolu’da akşam saatlerinde sağanak yağış başladı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, bina saçaklarının altına girerek yağmurdan korunmaya çalıştı.
Kent merkezinde akşam saatlerinde başlayan yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Aniden bastıran yağışa dışarıda hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, bina saçaklarının altına sığınarak yağmurdan korunmaya çalıştı. Yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken, ana arterlerde trafik yoğunluğu meydana geldi. Sürücüler, görüş mesafesinin düşmesi ve yollarda biriken su nedeniyle trafikte kontrollü seyretti.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, yağmurun yarına kadar süreceği belirtilirken, vatandaşların ani hava değişimlerine karşı dikkatli olmaları istendi. Yetkililer ayrıca, oluşabilecek sel ve taşkınlara karşı sürücülerin daha tedbirli davranmaları gerektiğini hatırlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin