Bakan Kasapoğlu’ndan Hatayspor’a destek

Karabük Postası tarafından
12 Mayıs, 2023 14:14 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından Süper Lig’den çekilen Hatayspor'un Başkan Vekili Aydın Toksöz ve Teknik Direktör Volkan Demirel ile bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından Süper Lig'den çekilen Hatayspor'da Başkan Vekili Aydın Toksöz ve Teknik Direktör Volkan Demirel ile bir araya geldi. Bakan Kasapoğlu, Hatayspor'a tam destek verdi. İzmir'de gerçekleşen görüşmenin ardından bir açıklama yapan Bakan Kasapoğlu, ülke olarak art arda büyük deprem felaketleri yaşandığına dikkat çekti. Yaşanan bu felaketin yaralarını sarma noktasında sporun önemli bir misyonu olduğunu dile getiren Bakan Kasapoğlu, "Bu noktada Hatayspor da çok önemli bir misyon taşıyor. Bugün hem başkanımla, hem Volkan hocamla süreci değerlendirdik. Hem tesis noktasında hem de antrenman noktasında ve Hatayspor'un yaraları güçlü sarma çerçevesinde desteklerimizi büyüterek devam edeceğiz. Bu süreçte Hatayspor'un kulüp olarak tüm altyapıyı kullanması yönünde Mersin'deki bakanlık tesislerimizi, stadyum başta olmak üzere, kamp merkezleri ve antrenman tesislerini onların hizmetine sunuyoruz. Yeni antrenman alanlarını da inşa ederek hızlıca onların hizmetine sunacağız. Ben inanıyorum ki bu süreçte Mersin'deki bu tesis altyapısı bakanlığımızın da desteğiyle Hatayspor için önemli bir açılım olacak. Teknik Direktör Demirel ve Başkan Vekili Toksöz'e, gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ederken, bakanlık olarak tüm imkanları seferber ederek, Hatayspor ve deprem bölgesindeki diğer tüm takımların yanında olacak" ifadelerine yer verdi. Bakan Kasapoğlu'na teşekkür Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, daha depremin ilk gününde Bakan Kasapoğlu ile telefonda görüştüklerini ve Kasapoğlu'nun tüm bu süreçte tüm samimiyetiyle yanlarında olduğunu anlattı. Desteklerinden dolayı Bakan Kasapoğlu'na teşekkür eden Demirel, "Teşekkür etmek az kalıyor, çok saygı duyuyor ve seviyorum kendisini" diye konuştu. Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz ise Bakan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür ederek, "Yaşadığımız felaketin ilk gününden beri bizim yanımızda olan Bakanımıza binlerce kez teşekkür ediyoruz. Bakanımız bize güç kattı, Hatayspor küllerinden yeniden doğdu, gelecekte bize güzel günler yaşayacağımızı hissettirdi. Hatayspor olarak, Hatay halkı olarak sayın Bakanımıza teşekkür ederiz" şeklinde konuştu. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin

Amasya Valiliği: “Deprem sonrası herhangi bir olumsuzluğa dair ihbar gelmedi”

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Amasya’da 4.4 ve 4.2 büyüklüğündeki sarsıntıların akabinde Amasya Valiliği, rastgele bir aksiliğe dair ihbar gelmediğini açıkladı.
Valilikten yapılan açıklamada şu tabirlere yer verildi:
"12 Mayıs 2025 günü saat 12.23’te 4.4 ve saat 12.26’da 4.2 büyüklüğünde merkez üssü Gümüşhacıköy ilçemiz olan iki sarsıntı meydana gelmiştir. Zelzele sonrası rastgele bir aksiliğe dair ihbar gelmemiş olup saha tarama çalışmaları yapılmıştır. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyoruz."

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.