Alkollü sürücünün kullandığı otomobil alt geçide düştü: 2 yaralı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İmsaka son --:--
alkollu surucunun kullandigi otomobil alt gecide dustu 2 yarali X5BeZPlm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Alkollü sürücünün kullandığı otomobil alt geçide düştü: 2 yaralı

Tokat’ın Turhal ilçesinde teze nazaran alkollü şoförün denetimini kaybettiği araba alt geçide düştü. Kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye nazaran, Şehit Gökhan Güllü Cumhuriyet Alt Geçidi’nde meydana gelen kazada O.P. idaresindeki 60 AGG 536 plakalı Opel marka araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu alt geçide düştü. Kazada şoför ile araçta bulunan B.P. yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulansla Turhal Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol bir mühlet trafiğe kapandı.

Sürücünün alkollü olduğu sav edilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yunus emre cift basimiz dik bir sekilde avrupaya veda ediyoruz fesZ4Kgs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Yunus Emre Çift: “Başımız dik bir şekilde Avrupa’ya veda ediyoruz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor’un defans oyuncusu Yunus Emre Çift, Rayo Vallecano’ya karşı kazanmalarına rağmen elendikleri Avrupa kuparına başları dik bir şekilde veda ettiklerini söyledi.

UEFA Konferans Ligi son 16 turunda deplasmanda İspanyol ekibi Rayo Vallecano’yu 1-0 yenen Samsunspor’da maç sonu açıklamalarda bulunan Yunus Emre Çift, “İlk maçı 3-1 kaybetmiştik. İspanya’ya sonuna kadar inanarak gelmiştik. Hocamız bize yapmamız gerekenleri çok iyi çalıştırdı. Planımız da işledi. Gönül isterdi ki bu turu geçelim ama buradan başımız dik bir şekilde ayrılıyoruz. Samsun’un bir evladı olarak takımımla gurur duyuyorum. Elimizden geleni yaptık. Turu geçip, Türkiye’yi temsil etmeye devam etmek isterdik ama buraya kadarmış” dedi.

Avrupa kupalarına katılımın bir alışkanlık haline gelmesi gerektiğine de vurgu yapan Çift, “Bizim için Avrupa’da mücadele etmek gurur verici bir süreç. Uzun yıllar sonra tekrar Avrupa’da yer aldık. Samsun halkını ve Türkiye’yi iyi bir şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Çünkü Avrupa’da tecrübeli bir takım değiliz. Buna rağmen tüm turnuva boyunca iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Umarım, bu durum Samsunspor’da bir alışkanlık haline gelir. Bunun için de takım olarak sonuna kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin