Karabük Postası tarafından
08 Mayıs, 2023 16:20 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Akbaş’tan Değerlendirme Toplantısı

Yapılan  planlı ve programlı çalışmalarla akademik başarıdan da taviz vermeden öğrencilerin sanat, spor ve kültürel etkinliklerde de üstün başarılar getirmeye başladıklarını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş; Bu başarıları TEKNOFEST'te ve düzenlenen çeşitli yarışmalarda, Türkiye Birincilikleri, Avrupa ve Dünya dereceleri ile taçlandırdık. Çocuklarımızın, gençlerimizin akademik başarı ile birlikte çok yönlü gelişmesi eğitim politikalarımızın en önemli gayeleri arasında yer almaktadır" dedi. Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Müdürlük yöneticileri ile birlikte yaptığı haftalık değerlendirme toplantısında yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Akbaş yaptığı açıklamada; "Karabük'ümüz akademik başarısı ile temayüz etmiş bir ilimiz. Yaptığımız planlı ve programlı çalışmalarla akademik başarımızda da taviz vermeden öğrencilerimiz sanat, spor ve kültürel etkinliklerde de üstün başarılar getirmeye başlamışlardır. Bu başarıları TEKNOFEST'te ve düzenlenen çeşitli yarışmalarda, Türkiye Birincilikleri, Avrupa ve Dünya dereceleri ile taçlandırdık. Çocuklarımızın, gençlerimizin akademik başarı ile birlikte çok yönlü gelişmesi eğitim politikalarımızın en önemli gayeleri arasında yer almaktadır. Yine Bakanlığımız koordinesinde akademik, sosyal, duygusal ve fiziksel gelişimi destekleyen okul ortamlarının oluşturulması, okullar arası başarı farklarının azaltılması, eğitimde imkân ve fırsat eşitliğinin güçlendirilmesi amacıyla Ortaöğretimde 10.000 Okul/Lisedeyiz projesi çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bakanlığımız tarafından gönderilen 70 bin adet Ücretsiz Yardımcı Kaynak Destek Paketi ivedi bir şekilde öğrencilerimize dağıtımına başladık. İlimizin akademik başarısına büyük katkı sağlayacak Yardımcı Kaynak Destek Paketlerini öğretmen ve öğrencilerimiz en etkin şekilde kullanıyorlar ve güzel çalışmalara imza atıyorlar. İnşallah geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda LGS ve YKS'de öğrencilerimiz Türkiye genelinde önemli derecelere imza atacaklar.  Yapılan bu çalışmalarımız ile birlikte İlimizde güçlendirme ve inşaat çalışmalarımız hızla devam etmektedir. İlimiz genelindeki okullarımızı sürekli takip ediyoruz. Bakım, onarım ve tadilat çalışmaları tüm kurumlarımızda planlandığı şekilde devam etmektedir. İki okulumuzun güçlendirme çalışmalarını tamamladık. İnşallah güçlendirme çalışması devam eden okullarımızı da en kısa süre içerisinde tamamlayacağız" dedi. (Nurettin Acar)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda iki arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Yazıçam mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, İstanbul istikametinde seyir halinde olan A.O. idaresindeki 18 DU 361 plakalı araba, dinlenme tesisine girmek için kavşaktan dönüş yapan B.G. yönetimindeki 05 RD 669 plakalı arabayla çarpıştı. Kazda her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesi yapılan yaralılar, Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin