Karabük Postası tarafından
08 Mayıs, 2023 16:20 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Akbaş’tan Değerlendirme Toplantısı

Yapılan  planlı ve programlı çalışmalarla akademik başarıdan da taviz vermeden öğrencilerin sanat, spor ve kültürel etkinliklerde de üstün başarılar getirmeye başladıklarını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş; Bu başarıları TEKNOFEST'te ve düzenlenen çeşitli yarışmalarda, Türkiye Birincilikleri, Avrupa ve Dünya dereceleri ile taçlandırdık. Çocuklarımızın, gençlerimizin akademik başarı ile birlikte çok yönlü gelişmesi eğitim politikalarımızın en önemli gayeleri arasında yer almaktadır" dedi. Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Müdürlük yöneticileri ile birlikte yaptığı haftalık değerlendirme toplantısında yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Akbaş yaptığı açıklamada; "Karabük'ümüz akademik başarısı ile temayüz etmiş bir ilimiz. Yaptığımız planlı ve programlı çalışmalarla akademik başarımızda da taviz vermeden öğrencilerimiz sanat, spor ve kültürel etkinliklerde de üstün başarılar getirmeye başlamışlardır. Bu başarıları TEKNOFEST'te ve düzenlenen çeşitli yarışmalarda, Türkiye Birincilikleri, Avrupa ve Dünya dereceleri ile taçlandırdık. Çocuklarımızın, gençlerimizin akademik başarı ile birlikte çok yönlü gelişmesi eğitim politikalarımızın en önemli gayeleri arasında yer almaktadır. Yine Bakanlığımız koordinesinde akademik, sosyal, duygusal ve fiziksel gelişimi destekleyen okul ortamlarının oluşturulması, okullar arası başarı farklarının azaltılması, eğitimde imkân ve fırsat eşitliğinin güçlendirilmesi amacıyla Ortaöğretimde 10.000 Okul/Lisedeyiz projesi çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bakanlığımız tarafından gönderilen 70 bin adet Ücretsiz Yardımcı Kaynak Destek Paketi ivedi bir şekilde öğrencilerimize dağıtımına başladık. İlimizin akademik başarısına büyük katkı sağlayacak Yardımcı Kaynak Destek Paketlerini öğretmen ve öğrencilerimiz en etkin şekilde kullanıyorlar ve güzel çalışmalara imza atıyorlar. İnşallah geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda LGS ve YKS'de öğrencilerimiz Türkiye genelinde önemli derecelere imza atacaklar.  Yapılan bu çalışmalarımız ile birlikte İlimizde güçlendirme ve inşaat çalışmalarımız hızla devam etmektedir. İlimiz genelindeki okullarımızı sürekli takip ediyoruz. Bakım, onarım ve tadilat çalışmaları tüm kurumlarımızda planlandığı şekilde devam etmektedir. İki okulumuzun güçlendirme çalışmalarını tamamladık. İnşallah güçlendirme çalışması devam eden okullarımızı da en kısa süre içerisinde tamamlayacağız" dedi. (Nurettin Acar)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Makas, Konuralp’de yapılan denetime katılarak esnafları ziyaret etti

Düzce Valisi Mehmet Makas, Konuralp bölgesinde yürütülen güvenlik ve asayiş uygulamalarını yerinde incelemek amacıyla trafik ve jandarma ekiplerinin denetim noktalarını ziyaret etti.
Denetim noktalarında görevli personelden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Mehmet Makas, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına yürütülen uygulamaların aralıksız sürdürüldüğünü vurguladı. Özellikle trafik güvenliği, asayiş ve kamu düzeninin korunmasına yönelik denetimlerin önemine dikkat çeken Makas, sahada görev yapan ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Programı kapsamında Konuralp bölgesindeki esnafları da ziyaret eden Vali Makas, işletme sahipleriyle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Esnaflarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Makas, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ifade etti. Vali Makas, ziyaretleri sırasında bölgede bulunan Düzce Üniversitesi öğrencileri ve vatandaşlarla da sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Öğrencilerin ve vatandaşların görüşlerini dinleyen Makas, Konuralp’in hem tarihi hem de sosyal yapısıyla Düzce için önemli bir merkez olduğunu belirterek, bölgenin gelişimine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin