Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ocak, 2024 15:20 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta Uluslararası Endüstriyel Miras Sempozyumu düzenlenecek

GMİS’i ziyaret eden Maden Mühendisleri Mesleki Gelişim Derneği (MMMGD) Başkanı Halim Demirkan, Genel Başkan Hakan Yeşil ve Genel Merkez Yöneticilerini Türkiye’nin yanı sıra 9 ülkeden katılımcıların yer alacağı ve Zonguldak’ta düzenlenecek Uluslararası Endüstriyel Miras Sempozyumu’na davet etti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde 22-24 Mayıs 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan Uluslararası Endüstriyel Miras Sempozyumu’na Türkiye’nin yanı sıra 9 ülkeden davetliler katılacak. Uluslararası madencilik adına önemli olan sempozyumda, madencilik sektörü, uygulanabilir çalışmalar, endüstriyel miras, mimari yapıların korunması, sosyo-ekonomik faaliyetler gibi konular ele alınacak. Maden Mühendisleri Mesleki Gelişim Derneği (MMMGD) Başkanı Halim Demirkan, sempozyuma GMİS Genel Merkez Yöneticilerini de davet etmek üzere ziyarette bulundu. GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir ve Genel Mali Sekreter Yalçın Yiğit ile görüşen Demirkan, Genel Başkan Hakan Yeşil ve tüm yöneticileri sempozyuma davet ettiklerini ifade etti.

Demir de sempozyumun Türkiye’nin madencilik konusunda en önemli şehri olan Zonguldak’ta yapılmasının önemli olduğunu ve bu tür çalışmaların madencilik sektörü açısından olumlu geri dönüşler sağlayan çalışmaları olduğunu ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk 1amator ligde sampiyon safranboluspor au4qFJCO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor

Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.

Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin