blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2025 12:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Zonguldak’ta haftalık asayiş ve güvenlik toplantısı yapıldı

Zonguldak Valiliği’nce düzenlenen haftalık Asayiş ve Güvenlik Toplantısı, Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Vilayet Jandarma Kumandanı Albay Barış Cücen ile Vilayet Emniyet Müdürü Sinan Ergen de katıldı.
Valilik binasında düzenlenen toplantıda, kent genelinde kamu nizamının sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamlı halde ele alındı. Toplantının ana gündem başlıklarını; terörle uğraş faaliyetleri, kaçak maden ocaklarına yönelik kontroller, mali ve organize cürümlerle uğraştaki şimdiki durum oluşturdu.
Uyuşturucuyla gayret kapsamında sürdürülen operasyonların değerlendirildiği toplantıda, asayişin genel durumu ve alınması gereken tedbirler de görüşüldü. Ayrıyeten, sistemsiz göçle gayret çalışmaları, okul etraflarında güvenliğin artırılmasına yönelik uygulamalar ve siber kabahatlerle ilgili yürütülen planlamalar da gündeme geldi.
Toplantının sonunda, ilgili üniteler ortasında uyumun artırılması ve alınacak yeni tedbirler konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da balya makinesi yandı, tarlada anız yangını çıktı

Bolu’da tarlada balya yapan tarım makinesi alev aldı. Makineden sıçrayan alevler tarlada anız yangınına neden oldu.
Edinilen bilgiye nazaran, Ovadüzü Mahallesi’nde biçilen tarlada balya üretim çalışması sırasında balya makinesinde şimdi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa müddette büyüyen alevler makinenin büsbütün yanmasına sebep oldu. Yükselen alevler tarladaki anızlara da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü takımları sevk edildi. Grupların süratli müdahalesiyle yangın denetim altına alınarak etraftaki tarlalara yayılması önlendi. Yangında balya makinesi kullanılamaz hale gelirken, tarlada küle döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin