karabuk
İmsak 05:42
Güneş 07:06
Öğle 13:05
İkindi 16:18
Akşam 18:54
Yatsı 20:14
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
zonguldak valiligi uyardi eski surucu belgeleri 31 temmuzda gecerliligini yitirecek skSt5BmC
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Zonguldak Valiliği uyardı; eski sürücü belgeleri 31 Temmuz’da geçerliliğini yitirecek

Zonguldak Valiliği, 2016 yılı öncesinde düzenlenen eski tip şoför dokümanlarının geçerlilik mühletinin 31 Temmuz 2025 tarihinde sona ereceğini duyurdu.
Valilikten yapılan açıklamada, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları ismine son günleri beklemeden süreçlerini tamamlamalarının ehemmiyet taşıdığı belirtildi. Şoför dokümanı yenileme süreçlerinin Nüfus Müdürlüklerinden randevu alınarak yapılabildiği hatırlatılan açıklamada, müracaat yoğunluğunun yaşanabileceği bilhassa temmuz ayının son haftasına kalınmaması gerektiği vurgulandı.
1 Ağustos 2025 tarihi prestijiyle eski tip evraklarını yenilemek isteyen şoförler için uygulanacak yeni fiyat tarifesi de paylaşıldı. B sınıfı şoför evrakı için belirlenen toplam fiyat 7.438,60 TL oldu. Bu fiyatın; 1.420 TL pahalı kâğıt bedeli, 340 TL vakıf hizmet bedeli ve 5.678,60 TL harç bedelinden oluştuğu bildirildi. Öbür sınıf dokümanlar için harç fiyatının farklılık gösterebileceği kaydedildi.
Vatandaşların süreçlerini daha rahat yapabilmeleri gayesiyle Zonguldak Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün cumartesi günleri 09.00-16.00 saatleri ortasında açık olacağı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
ugur ucar bizim icin kazanarak devam etmek onemli dgkmagwE
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Uğur Uçar: “Bizim için kazanarak devam etmek önemli”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Hatayspor maçının ardından, "İkinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Çorum FK, evinde konuk ettiği Hatayspor’u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, "Boşa geçen 45 dakika, çok kötü bir ilk yarı, benim kabul etmeyeceğim bir oyun sahada vardı. Ama ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli. Önümüzdeki Bolu maçına bakacağız" diye konuştu.
Takım kadrosu ile ilgili de değerlendirme yapan Uğur Uçar, "Geçen haftaya göre değişiklikler yaptık. Ama istediğimiz performansı alamadık. Bu inişler, çıkışlar olabilir. Ama oynayan, oynamayan herkes birlikte hareket etmek zorunda. Çünkü hedefimiz aynı, bu hedef doğrultusunda aile ortamını sağlamak için herkesin birbirine destek olması gerekiyor. Oynamayan oyuncular için bir uygunsuzluk yok. Onlarla da konuşuyoruz. Şans vermek isterim ama oyuncu değişikliklerini maçın gidişatına göre yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin