Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Aralık, 2022 14:32 tarihinde yayınlandı
0

 Zimmetine Para Geçiren Mal Müdürü Görevden Alındı

Ovacık ilçesinde Mal Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten şahıs, zimmetine yaklaşık 3.5 milyon TL geçirdiği iddiasıyla gözaltına alınarak görevden uzaklaştırıldı.
Karabük Defterdarlığından Ovacık Mal Müdürü vekili olarak atanan İsmail A., hakkında zimmetine para geçirdiği iddiasıyla işlem başlatıldı. Yaklaşık 3.5 milyon TL kamu kaynağını farklı tarihlerde ve miktarlarda başka bir hesaba ve sevgilisine aktardığı, aynı zamanda bu paralarla şans oyunları oynadığı tespit edilen İsmail A., Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Yapılan incelemeler sonucu ilk belirlemelere göre zimmetine ve sevgilisine toplamda 3.5 milyon TL civarında para aktardığı belirlenen İsmail A. emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı adli merciler tarafından Adli kontrol şartında denetimli serbest bırakıldı.
Görevinden el çektirilen ve açığa alınan Mal Müdürü İsmail A.’nın zimmete geçirdiği rakamın ilk belirlemelere göre 3.5 milyon TL civarında olduğu ve incelemenin ise devam ettiği öğrenildi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda yildirimin dustugu plastik kasalar alev alev yandi jRe5ZvQS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da yıldırımın düştüğü plastik kasalar alev alev yandı

Bolu’da yıldırım düşmesi sonucu plastik kasaların bulunduğu alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yangın, Çıkınlar Mahallesi Gurbet Sokak’ta akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, etkili olan sağanak yağış sırasında düşen yıldırım, plastik kasalarının bulunduğu alana isabet etti. Yıldırımın düşmesiyle birlikte kasalar kısa sürede alev aldı. Yangını fark eden mahalle sakinlerinin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, yangında plastik kasalar kullanılamaz hale geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin