Reklam
Reklam

Rektör Akkaya, TBMM’nin yeni yasama yılı resepsiyonuna katıldı

rektor akkaya tbmmnin yeni yasama yili resepsiyonuna katildi 56EAIDUP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş’un ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyonda yer aldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 28. Dönem 5. Yasama Yılı açılışı dolayısıyla bir program düzenlendi. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un ev sahipliğinde Meclis Tören Salonu’nda gerçekleştirilen programa Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya da katılarak üniversiteyi temsil etti. Programda; milletvekilleri, bürokratlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile kamu kurum ve kuruluşlarından çok sayıda davetli bir araya geldi.

Resepsiyonda TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Ahmet Akkaya, yeni yasama yılı dolayısıyla başarı dileklerini iletti.

Rektör Akkaya, “Millet iradesinin tecelligâhı olan Gazi Meclisimiz çatısı altında yürütülecek yasama faaliyetlerinin ülkemizin kalkınmasına, birlik ve beraberliğine ve belirlenen hedeflerine güç katmasını temenni ediyorum. Davetleri ve yakın ilgileri dolayısıyla TBMM Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş’a teşekkür ediyor, kıymetli milletvekillerimize verimli ve başarılı bir yasama yılı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.