Karabük Postası tarafından
26 Aralık, 2022 15:35 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yurtlar Arası Masa Tenisi Turnuvası Sona Erdi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yurtlar arası “Takım ve Bireysel Masa Tenisi Turnuvası” sona erdi. Takım halinde oynanan karşılaşmalar sonucunda Hubbi Hatun Yurdu Şampiyon olurken, Katip Çelebi Yurdu ikinci,  Asiye Hatun Yurdu üçüncü, Taşkent Yurdu dördüncü oldu. Erkeklerde ise Bahaddin Gazi Yurdu şampiyon olurken, İsmail Necati Efendi Yurdu ikinci oldu. Öğlebeli Gençlik Merkezinde gerçekleşen turnuvaya Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Nurşen Köseoğlu, Özel Barınma Hizmetleri Müdürü Serdar Ali Osman Sevim, Masa Tenisi Karabük İl Temsilcisi Gülhan Büyüktopçu, yurt müdürleri, eğitim sorumluları ve öğrenciler katıldı. Turnuvalar sonucunda dereceye girenlere ödüllerini Gençlik ve Spor  İl Müdürü Coşkun Güven, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Nurşen Köseoğlu ve Yurt Müdürleri takdim etti. (Halil Kızılyer)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gece yarısı patlayan su borusu paniğe neden oldu

Bartın’da gece yarısı büyük gürültü ile patlayan su borusu mahalleye panik yaşattı.
Bartın Aladağ Mahallesi 11. Caddede patlayan içme suyu isale sınırı patladı. Gece yarısı gürültü ile patlayan boru, yataklarında uyuyan mahalleliyi panikle uyandırdı. Gürültü ile yataklarından kalkan mahalleli su borusunun patladığını anlayınca rahat nefes aldı. Suyun meskenlerine girmemesi için pencere ve merdivenlerde bekleyerek nöbet tutan vatandaşlar, belediye yetkililerine seslenerek, sınırın bir an evvel tamir edilmesini istedi. Mahalleli patlayan borunun onarılması halinde su baskınına ve meskenlerde hasara neden olabileceğini tabir etti.
Patlayan borudan akan tonlarca su ise konutların ortasından geçen mahalle yolunun yaklaşık 150 metrelik kısmını gölete çevirdi.
Yol boyunca akan su, Aladağ Cami önündeki ana yolda bulunan mazgala döküldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin