Karabük Postası tarafından
08 Nisan, 2023 23:53 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yurt dışından Karabük’e 3 bin 112 kişi göç etti

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, yurt dışından Karabük'e 3 bin 112 kişi göç etti. TÜİK, yurt dışından Türkiye'ye ve Türkiye'den yurt dışına göç edenlerin sayısını açıkladı. Açıklamada, yurt dışından Türkiye'ye 739 bin 364 kişinin göç ettiği, Türkiye'den yurt dışına göç edenlerin sayısının ise 287 bin 651 kişi olduğu belirtildi. TÜİK verilerine göre, yurt dışından Zonguldak'a bin 988 kişi göç ederken, Zonguldak'tan yurt dışına bin 142 kişi göç etti. Yurt dışından Karabük'e göç edenlerin sayısı 3 bin 112 kişi olarak açıklanırken, Karabük'ten yurt dışına ise bin 691 kişi göç etti. Bartın'a yurt dışından bin 282 kişi göç ederken, Bartın'dan yurt dışına 311 kişi göç etti.(İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
29 Ocak, 2026 10:13 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Çağatay’dan İl Jandarma Komutanı Gökcek’e Ziyaret

Karabük Valisi Oktay Çağatay, Karabük İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Gökcek’i makamında ziyaret ederek iadeiziyarette bulundu.

Karabük İl Jandarma Komutanlığı’nda gerçekleşen ziyarette Vali Çağatay, karşılama mangasınca karşılandı ve İl Jandarma Komutanlığı Şeref Defteri’ni imzaladı. Ziyaret kapsamında İl Jandarma Komutanı Gökcek tarafından, il genelinde yürütülen jandarma faaliyetleri, asayiş ve güvenlik hizmetleri ile devam eden çalışmalar hakkında Vali Çağatay’a brifing verildi.

Vali Çağatay, Karabük’ün huzur ve güvenliği için görev yapan Jandarma Teşkilatına teşekkür ederek, İl Jandarma Komutanı Gökcek ve jandarma personeline çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin