Yeni Yıla Yeni Umutlarla Girdik Ama... - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ocak, 2023 17:13 tarihinde yayınlandı
0
0

Yeni Yıla Yeni Umutlarla Girdik Ama…

Karabüklüler 2022 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakırken, 2023 yılından beklentilerini de yüksek tuttu.  hastane sıkıntısı, trafik çilesi başta olmak üzere diğer bir çok sorunun   çözülmesini isteyen vatandaşlar artık Karabük’ün kasaba statüsünden kurtarılarak şehirleşme anlamında  çalışmalar yapılmasını istiyor.

2022 Yılını bırakarak umut dolu bir yıla girdik. Karabük’te 2022’de umduğunu bulamayan ve büyük sıkıntılar yaşayan vatandaşlar yeni umutlarla 2023 yılına girdi.

Bununla birlikte  Karmanset1abük genelinde  başta hastane sorunu, trafik çilesi ve diğer sorunların da 2023 yılında çözülmesini isteyen vatandaşlar, Karabük’ün kasaba görüntüsünden kurtularak  artık şehir statüsüne kavuşmasını istiyor.

2022 yılını eğitim ve spor anlamında dolu dolu geçiren Karabük’ün diğer sorunlarının çözümünü bekliyor.  Bu sorunların başını hiç şüphesiz sağlık alanı çekti.  Türkiye’de Devlet Hastanesi olmayan tek İl statüsünde olan Karabük’te vatandaşlar randevu almakta bir çok sıkıntı yaşarken, zar zor hastanede muayene olabilen  vatandaşlar ise MR, Ultrasan, ve tomografi çekimi sorunu ile karşı karşıya kaldı. Yaşanan tüm bu sorunlar sürekli gündeme gelse de bir türlü çözüme kavuşturulamadı ve vatandaşlar 2023 yılında bu sorunların yaşanmaması için yetkililerin gerekli çalışmayı yapması için girişimlerde bulunmasını istiyor.

Vatandaşların muzdarip olduğu konuların başında gelen bir diğer konu ise Karabük’te adeta kangren haline dönüşen trafik sorunu. Karabük Belediyesinin zamansız başlayan kesintisiz ulaşım projesi, yine zamansız başlayan Karayollarının  kavşak projesi şehrin  var olan trafik sorununu adeta içinden çıkılmaz bir hale getirdi. Aralık ayında bitmesi beklenen bu projeler 2023 yılına sarkarken, vatandaşlar bu projelerin bitmesinin akabinde şehir içi trafiğinin de bir düzene sokulması için çalışmaların yapılmasını bekliyor. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda dehset baba oglunu tufekle oldurdu EIEQRhn5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da dehşet: Baba, oğlunu tüfekle öldürdü

Kastamonu’da bir baba, evde tartışma yaşadığı oğlunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olayın ardından baba gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da merkeze bağlı Ballık Köyü’nde ikamet eden 67 yaşındaki E.G., henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü 33 yaşındaki oğlu Murat Gökdağ ile tartışmadı yaşadı. Tartışmanın yerini kavgaya bırakması üzerine baba E.G., evde bulunan at tüfeğiyle oğluna ateş etti. Karın bölgesinden ağır yaralanan Murat Gökdağ, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından baba E.G. jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması sonrasında Murat Gökdağ’ın cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin