Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Kasım, 2024 12:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yapım işi Bayburt Group tarafından sürdürülen ve 12 yıldır bitmeyen tünelden sürücüler umudunu kesti

Bayburt-Erzurum güzergahını kullanan ve kış aylarında oldukça zorluk çeken sürücüler, Kop Tüneli’nin bitirilmesi için Bayburt Group’a çağrıda bulundu.
Erzurum-Bayburt sınırındaki 2 bin 400 rakımlı Kop Geçidi’nin 2 bin rakımlı noktasında 2012 yılında temeli atılan ve 3 yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılacak vaadinde bulunulan, yapım işi de Bayburt Group tarafından sürdürülen, 12 yıldır tamamlanamayan tünel bu kışa da yetişmedi. Sürücüler ise tünelden umudunu kesti.
Bayburt - Erzurum güzergahını kullanan ve kış aylarında oldukça zorluk çeken sürücüler Kop Tüneli’nin bitirilmesi için Bayburt Group’a çağrıda bulundu.
Bayburt Group inşaata seslenerek tünelin ne zaman biteceğini soran sürücüler, bu kış da aynı çilenin yaşanacağını kaydettiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Temmuz, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te orman yangını 69 saattir sürüyor

Karabük’te günlerdir tesirli olan orman yangınını denetim altına alma çalışmaları dördüncü gününde de aralıksız devam ediyor.
Çarşamba günü başlayan ve rüzgarın tesiriyle geniş bir alana yayılan yangına, Orman Genel Müdürlüğüne bağlı takımların yanı sıra etraf vilayetlerden gelen dayanak takımları müdahale ediyor. Yer yer tekrar alevlenen bölgelerde ağır söndürme çalışmaları yürütülüyor.
69 saattir çalışmaların sürdüğü yangına havadan helikopter ve uçaklarla, karadan ise arazöz, dozer ve çok sayıda çalışanla dayanak veriliyor. Gruplar, sarp topraklarda ilerlemekte zorluk çekerken, yangının yerleşim yerlerine ulaşmaması için kritik noktalarda önleyici çizgiler oluşturuluyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin