Reklam
Reklam
VALI
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
07 Nisan, 2025 11:16 tarihinde yayınlandı
0

Vali Mustafa Yavuz’dan Sahipsiz Hayvanlara Yakın Takip

Karabük Valisi Mustafa Yavuz, sahipsiz hayvanların korunması, bakımı, kısırlaştırılması, sahiplendirilmesi, aşılanması, kimliklendirilmesi ve rehabilitasyonu konularında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Karabük ve Safranbolu’daki Sahipsiz Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezlerine ziyaret gerçekleştiren Vali Yavuz, kapasite artışı ve hizmet kalitesinin yükseltilmesine yönelik projeleri değerlendirdi.

Ziyaret programına Karabük Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi ile başlayan Vali Yavuz’a, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ustaoğlu eşlik etti. Merkezde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Yavuz, kapasite artışına yönelik projelerin yanı sıra, fiziki koşulların iyileştirilmesiyle daha fazla sahipsiz hayvana hizmet sunulmasının hedeflendiğini belirtti.

Daha sonra Safranbolu Sahipsiz Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine geçen Vali Yavuz, burada da Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal ile birlikte incelemelerde bulundu. Barınma ve rehabilitasyon alanlarının genişletilmesine yönelik projeleri yerinde değerlendiren Yavuz, yürütülen faaliyetlerin önemine dikkat çekti.

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Vali Mustafa Yavuz, “Sahipsiz hayvanlarımızın sağlıklı ve güvenli koşullarda yaşamlarını sürdürmeleri, aynı zamanda vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu doğrultuda; yerel yönetimlerimizle iş birliği içinde hem barınaklarımızın kapasitesini hem de hizmet kalitesini artırmak için yoğun şekilde çalışıyoruz. Can dostlarımızın daha iyi yaşam koşulları bizim için son derece kıymetlidir.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerde, çalışmaların takip ve koordinasyonundan sorumlu olan Karabük Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürü Ahmet Işık da hazır bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
e2e7dcfb 77d3 42c3 b555 fd98e59fd9e5
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
13 Mayıs, 2026 13:31 tarihinde yayınlandı
0

KARÇEL emekçilerine toplu sözleşme ziyareti

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri, KARÇEL çalışanlarını ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde başarıyla imzalanan 2026-2027 yıllarını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi’nin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette işçilerle bir araya gelen sendika yöneticileri, sözleşme sürecinde elde edilen kazanımlar hakkında değerlendirmelerde bulunurken, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Emekçilerin gösterdiği dayanışmanın önemine dikkat çeken Özçelik-İş Sendikası Şube Başkanı Kenan Yılmaz, imzalanan sözleşmenin çalışanların haklarını koruyan ve çalışma şartlarını iyileştiren önemli kazanımlar içerdiğini ifade etti.

KARÇEL emekçileriyle samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, işçilerin talep ve görüşleri de dinlenirken, sendika yönetimi her zaman çalışanların yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Ziyaret sonunda, 2026-2027 Toplu İş Sözleşmesi’nin tüm KARÇEL çalışanlarına ve ailelerine hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin